A Fall Guys olyan népszerű, hogy a Fortnite egyik legnagyobb leakere is felfigyelt rá

A Fall Guys olyan népszerű, hogy a Fortnite egyik legnagyobb leakere is felfigyelt rá

Számos részletet már idő előtt megtudhatunk a jelenleg taroló vicces battle royale újdonságairól.

A battle royale játékokban mindig is nagy hangsúly került a leakekre, vagyis az olyan információkra, amelyeket a leakerek, adatbányászok túrtak elő a játék fájljaiból. Leginkább a legújabb fegyverek, területek, térképváltozások részletei, no meg az új skinek kerülnek elő, a játékosok többsége pedig élvezi, hogy idő előtt megismerheti ezeket a részleteket. A Fortnite Battle Royale-ban különösen nagy tradíciója van már ennek, ott már olyan méreteket öltenek a leakek, hogy az Epic Games-nek is reagálnia kellett rá. A különösen fontos információk, például in-game eventek, vagy meglepetés skinek fájljait mindig titkosítják, hogy a leakerek ne, vagy csak nagyon nehezen tudják feltörni.

A Fortnite leakerek között is az egyik legnagyobb név HYPEX, aki több mint 1 millió követővel rendelkezik már. A Fall Guys sikerén felbuzdulva úgy határozott, hogy megnézi mit lehet kihozni ebból a játékból is, megcsinálta a Fall Guys leakekre specializált Twitter oldalát.

Egy potenciális Team Fortress 2 x Fall Guys kollaborációs skint már elő is húzott, kíváncsian várjuk, hogy még milyen újdonságokkal örvendeztetik meg a játékosokat a fejlesztők a jövőben.

A Fall Guys egyébként megnyerte magának az internetet, Twitchen folyamatosan 100 ezer fölötti nézőszámmal rendelkezik, bődületesen sokan játsszák az eddigi legviccesebb battle royale játékkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!