LoL: Se leash, se poti nem kell a jungle Singednek, így is működik

LoL: Se leash, se poti nem kell a jungle Singednek, így is működik

Nem valószínű, hogy a profik között hatalmas népszerűségre tehet szert a jövőben, de Solo Queue-ban meglepetéseket lehet vele okozni.

Különleges választásokkal tele van a Solo Queue pick/ban fázisa, főleg a hajnali és későesti órákban lehet beleszaladni kiégett Teemo supportokba és Zyra jungle-ökbe. Ezeknek a pickeknek jelentős része egyébként csak elsőre tűnhet furcsának, mivel a meglepetés erejében bízhat az idéző és csapata is. Hasonló helyzetben van Singed, akit szinte kizárólag a felső ösvényen lehet látni az éles meccseken, pedig nem túl nehéz vele a dzsungelezés sem.

A mérgezés miatt könnyedén lehet úgy is sebezni a szörnyeket, hogy nem kell közvetlen a közelükben mozogni, azonban nem szabad elfelejteni, hogy csak akkor működik ez a taktika, ha folyamatosan mozgásban vagytok. A Hunter's Talisman passzívja miatt több tábort is érdemes piszkálgatni, mivel ezzel extra gyógyításra tehettek szert, ezért HP italt sem kell használnotok. A takarítás sebessége nem a leggyorsabb, de cserében nem kell semmilyen segítség a csapat többi tagjától.

Singed can actually clear the jungle with full HP, even without a leash or potions (Demo) from r/leagueoflegends

Singed több okból is működhet erdészként. 

  • Szörnyeket gyilkolni nem nehéz vele, néhány apróbb fogást kell csak elsajátítani
  • A mérgezés miatt egyszerre lehet a későbbiekben akár 2 campet is szedni
  • A gankelésben segít a Mega Ragacs, ami nagy területen lassítja le a célpontokat
  • További bónusz, hogy valódi CC-vel is rendelkezik, az Átdobás nagyon hasznos rajtaütéseknél
  • Predator + Ghost/Flash mellett gyakorlatilag lehetetlen elmenekülni előle, amit akár egy Rylai's Crystal Scepterrel is meg lehet fejelni

Csodát nem szabad várni a picktől, de normálban/botok ellen nyugodtan gyakoroljátok be, aztán mehet akár a ranked is, ha már kellő magabiztossággal irányítjátok az Őrült vegyészt.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!