Felcsillant a szemünk az új VAC ban hullám láttán, aztán a könnyünk is kicsordult a csalódottságtól

Felcsillant a szemünk az új VAC ban hullám láttán, aztán a könnyünk is kicsordult a csalódottságtól

Valószínűleg ezt sem így tervezte a Valve.

Be kell látni, hogy a VAC nem a legerősebb anti-cheat a piacon, ugyanakkor az is igaz, hogy talán pont az, amelyiknek a legnagyobb tömeggel kell megbirkóznia. Időtlen idők óta próbálja gatyába rázni rendszerét a Valve, de ez valahogy sosem jött még össze teljes mértékben.

Nem segítenek a CS:GO csalás elleni csapatának megítélésén a tegnapi VAC ban kitiltások sem. Pedig jól indult, hiszen ki ne szeretné azt látni, hogy az átlagos 200 kitiltás helyet, hirtelen közel 35 ezer VAC ban talált gazdára?
A gond akkor kezdődött, amikor feltűnően sokan voltak a reklamálók, akik szerint tévesen kaptak kitiltást. Hamar bebizonyosodott, hogy valóban erről van szó, a bannoltak jelentős része nem vétet semmit, mégis lecsapott rájuk a banhamer.
Hogy pontosan mi okozta ezt a hibát, nem tudjuk, valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni pontosan. Aggódnunk viszont nem kell, ha úgymond véletlenül került VAC ban a profilunkra, akkor azt a Valve automatikusan leveszi majd, átlagosan 72 órán belül. A fenti üzenetet már többen is megkapták, tehát máris elindult felszabadítás, de aki továbbra sem tud még játszani, annak nincs más dolga, mint további pár órán keresztül türelmesen várni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!