HS: Burkolt nerffel érkezett meg a 18.0.1-es frissítés

HS: Burkolt nerffel érkezett meg a 18.0.1-es frissítés

Máris befutott az első frissítés a legújabb kiegészítőhöz.

Különös módját választotta a Blizzard, hogy belenyúljon a Hearthstone jelenlegi metájába. A 18.0.1-es patchben nerfet kapott Discover mechanika, valamint a random generálós lapok is gyengültek a hotfix következtében. 

18.0.1-es Hearthstone hotfix

  • A Discover kártyák nem fedezhetik fel önmagukat
  • A véletlenszerű lapokat generáló kártyák nem generálhatják önmagukat
  • Mr. Bigglesworth mostantól mindenki számára játszható, nem csak azoknak, akik előfizettek a BG belépőre
  • Javították egy Jandice Barovhoz fűződő hibát
  • Javítottak egy Headmaster Kel'Thuzadhoz kapcsolódó bugot

Az első két módosításra azért volt szükség, hogy a játékosok is úgy érezzék, hogy tényleg változatos a játék. Remélik a fejlesztők, hogy egészségesebb környezetben tudnak ennek köszönhetően érvényesülni a kártyások. A végtelen value immár nem valósulhat meg, vagyis nem lehet majd végtelenségig Magic Trickeket Discoverelni.

Rá is fér a mostani metára a folyamatos pezsgés, mivel néhány deck talán túlságosan is megszaladt. A Libram Paladin több pontját is uralja a laddernek, de a Spell Damage Mage variácók, az Aggro Rogue és a Guardian Druidok is elszaporodtak. Ami a szerencse, hogy jelenleg nincs olyan pakli, ami annyira erős lenne, mint a Demon Hunter volt az Ashes of Outland megjelenésekor. Ennek is köszönhető, hogy bár téma a nerfelés, egyelőre nincsenek olyan erős hangok a közösségben, amelyek azonnali lépéseket követelnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!