FIFA21: Két fontos kártya eltűnik a csomagokból, így coint lehet megspórolni

FIFA21: Két fontos kártya eltűnik a csomagokból, így coint lehet megspórolni

A csomagokban és a piacon sem lesz már elérhető, hiszen eltűnik a játékból a Fitness és a Training kártya, a Healing pedig megváltozik.

Felmerült nem is olyan rég egy pletyka, miszerint az Ultimate Teamben egy nagyobb változás is megesik majd a csomagokkal kapcsolatban. Úgy tűnik teljesen igaznak bizonyult a szóbeszéd, rengeteg coint spórolhatnak meg a játékosok a FIFA21-ben, mert az EA meghallotta a közösség szavát.

Bár nem drasztikus módosításokról van szó, mégis azt lehet látni, hogy a next-gen érkezésével a FIFA21-et is szinte minden fronton igyekszik jobbá, szórakoztatóbbá és felhasználóbarátabbá varázsolni az kiadó. Több változás is lesz a FUT-ban, a Pro Clubsban, és még saját stadionja is lehet a játékosoknak. Persze elsősorban a játékmenet lesz a legfontosabb, hiszen ha az stimmel, akkor a többi már csak hab a tortán. Ehhez viszont az Ultimate Teamben egy igen fontos módosítást is végre kellett hajtania a fejlesztőknek. Szerencsére megtették, és nem csak azért, mert játékosok tízezrei üzentek nekik ezzel kapcsolatban, így végre ez a mechanika végre eltűnik a játékból. Illetve a frusztráció is csökken amiatt, hogy haszontalan lapokat nyit az ember a csomagokból. Egyesek szerint ez megváltoztathatja a metát, de azért ilyen előre nem érdemes rohanni az ilyen kijelentésekkel.

Fitness és Training kártyák

Persze ezzel a teljes problémát nem szüntetik meg a FIFA21-ben, de azért óriási és helyes lépést tesznek a jó irányban azzal, hogy megerősítették, a Fitness és Training kártyákat kiselejtezik. A hivatalos bejegyzés szerint az alábbi történik ezen a fronton:

"A Fitness itemek a kezdetektől fogva igényeltek némi menedzselési folyamatot az Ultimate Teamben. A labdarúgók energiájának csökkenését eredetileg azért hoztuk létre, hogy ezzel ösztönözzük a rotálást, a változtatásokat és némileg szerettük volna szimulálni, hogy milyen fontos döntéseket kell ilyen téren is hoznia egy menedzsernek. Mindazonáltal felülvizsgáltuk ez a mechanikát, és rá kellett jönnünk, hogy nem az általunk kívánt eredményt értük el vele, és csak a játékosok idejét raboltuk, valamint frusztráltuk őket vele."

Ebből fakadóan minden mérkőzés előtt most már full Fitness értékkel tűnnek majd fel a futballisták a keretben, és nem kell attól tartani, hogy a csomagokból több tucat Fitness vagy Training lapra lelünk. Ráadásul nem kell majd több ezer coint arra áldozni, hogy pótolja az ember ezeket, és feltöltse a labdarúgóinak az energiáját. Emellett a Healing itemek is megváltoznak. Mindössze két verziójuk marad a játékban, így Gold common és rare típusban kell majd gondolkozni. Ezek már bármilyen sérülésre alkalmazhatóak, és a sérülés hosszát 2-től egészen 5 meccsig csökkenthetik.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!