A NiP, az OG, a fnatic és az Astralis is szerverre lép ma az ESL One: Köln magyar közvetítésén!

A NiP, az OG, a fnatic és az Astralis is szerverre lép ma az ESL One: Köln magyar közvetítésén!

Mától kezdve, egészen augusztus végéig a profi CS:GO legnagyobb csapataié a főszerep!

Online éra ide vagy oda, azért vannak idén is nagyon fontos versenyek. Az egyik ilyen az ESL One: Köln, ami bár szintén nem úszta meg a változásokat a COVID-19 miatt, mégis az egyik legnagyobb értékkel rendelkezik a csapatok és a nézők között is.

Mindenki erre készül, a Major után minden alakulat ezt a versenyt szeretné megnyerni, ennek a kupáját szeretné hazavinni. Odébb van még, hogy kihirdessük a 2020-as győzteseket - hiszen idén a régiókra bontott, online lebonyolítás miatt több is lesz - az izgalmas összecsapások viszont már az event legelejétől, vagyis mától garantálhatóak.

Magyar nyelven egyedül az Esport1 TV kínálatában élvezhető a közvetítés, ma délután 3 órától már bele is vethetjük magunkat a meccsekbe. Az európai divízió mérkőzéseit követhetjük majd, azon belül is az izgalmasabbnak ígérkező meccseket, hiszen egy időben két összecsapás is zajlik majd.

a már ismert arcok és hangok felelnek majd a minőségi közvetítésért és a jó hangulatért az ESL One: Köln alatt is

Elsőként az OG vs NiP meccset követjük majd, méghozzá a leszklareN - kismagyar párossal, utána pedig a fnatic és az Astralis összecsapásán szurkolhatunk, PiciBear és STRICKEN társaságában. Rendkívül nehéz megjósolni a meccsek győzteseit, ezért is lesznek kellően izgalmasak. Az OG kivételével minden csapat mögött, minimum 1 hónapos szünet van, ami alatt persze rengeteget gyakorolhattak, így most sokkal nehezebb volt mindenki számára a felkészülés.

A délután 3 órát és az este 18:30-at érdemes megjegyezni, ezekben az időpontokban szinte minden nap lesz ESL One: Köln közvetítés, egészen augusztus 30-ig. Arról se feledkezzetek meg, hogy a meccseken mindig él majd a pontgyűjtés, jelenleg PS4-es és XBOX One-os nyereményjátékra tudtok jelentkezni a Piacon, de vannak azonnal elvihető PS4 játékok, ahogy a nagy sikernek örvendő DOOM Eternal matrica és kitűző csomag is visszatért!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!