Witcher, Sonic és még sokan mások: A filmes világban is hódítanak a videójátékok

Witcher, Sonic és még sokan mások: A filmes világban is hódítanak a videójátékok

A világ legnagyobb filmes-sorozatos streaming platformján egyre több videójátékból készült adaptáció látható.

Elképesztő népszerűségnek örvendenek a videójátékokból készült filmek és sorozatok a Netflixen, elég csak a Witcher szériára gondolni, ami letarolta 2019 utolsó hónapjait. A második évad forgatásai már gőzerővel haladnak, de nem szeretné csak ennyivel beérni a streaming platform. A jövőben még többet szeretnének meríteni a gamer világból, ami örömteli hír azoknak, akik nem tudnak betelni kedvenc hőseikkel.

Nemrég jelentette be a Netflix, hogy készül a Beyond Good and Evil adaptációja, várhatóan hamarabb megjelenik majd ez az alkotás, mint a már évekkel korábban leleplezett második rész PC-re és konzolokra. A Ubisoft zseniális programja mellett még többet szeretnének fektetni abba, hogy a gamerek által ismert és elismert címeket ültetik át filmes környezetbe. Számszerűsítették is ezeket a törekvéseket, összesen 7,6%-ot tesznek majd ki a videójáték adaptációk, ha az összes TV-s (sorozatos) felhozatalt vizsgáljátok. A filmeknél kicsit rosszabb az arány, de az 5,45%-os arány nem rossz kiindulásnak.

A már bejelentett adaptációk között ott találjátok a Splinter Cell szériát, de pletykálják, hogy a Resident Evilből is több epizód készülhet majd el, nem egy egész estés átültetésről van szó. A számok alapján még mindig messze vannak a játékok a könyvektől, vagy a képregényektől, de fokozatosan csökkennek a különbségek a források között.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!