Ezeréves bug miatt bukta a körét a BIG tegnap

Ezeréves bug miatt bukta a körét a BIG tegnap

A kör mindenképpen, de talán a meccs is elment ezen a jeleneten.

Hatalmas iramban és még nagyobb meccsekkel vette kezdetét tegnap az ESL One: Köln. Az Esport1 TV-n az európai divíziót követjük, ahol már tegnap is több meglepés ért minket, szurkolókat.

104 körön át nyúzta egymást az OG és a NiP, az "új" Astralis meglepőn kemény volt a fnatic ellen, de ami talán ezeknél az eredményeknél is furcsább, hogy a világelső BIG kikapott a nyitómeccsén. Pedig nem a tier 1 CS:GO ékkövével, csak a Sprouttal játszottak. A német-lengyel felállás viszont meg tudta lépni azt, ami az Endpointnak nem sikerült a DH Open Summer alatt, alacsonyabb kategóriából érkezve meglepték a világelső csapatot.

Nem vitatjuk el a Sprout érdemeit, mind a két pályán a saját játékukat játszva tudtak a BIG fölé emelkedni, de az tény, hogy tabseNék mellől még a szerencse is elpártolt. Nuke talán legfontosabb körében viccelte meg tiziaNt egy ezeréves bug, ami nélkül teljesen másképp is alakulhatott volna a kör.

Nyúlt volna az AWP-ért a német játékos, de helyette az ajtót csukta be és lökte ezzel odébb a fegyvert. Évek óta ismerjük már ezt a bugot és bár patchelt is rajta a Valve, az teljes mértékben nem oldotta meg a gondot. Nyilván nem ezen az egy pillanaton ment el a BIG meccse, de mindenképpen bosszantó volt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!