Szeretnéd refundolni a Microsoft Flight Simulatort? Akkor van egy rossz hírünk

Szeretnéd refundolni a Microsoft Flight Simulatort? Akkor van egy rossz hírünk

Sokan lekésték a "refund járatukat".

Óriási népszerűségnek örvend a Microsoft Flight Simulator, ami olyan szintre emelte a repülés élményét, ahol még nem járt korábban videójáték. Az élethű modellek és irányítás, a lenyűgöző grafika, a valóságnak megfelelő időjárás és a folyamatos bővítés reménye sokakat csábított arra, hogy kifizessék a programért a busás vételárat. Hiába azonban a játék birtoklása, lehet valaki mégis úgy dönt, hogy nincs kedve többet elindítani, ezért szeretné visszatéríteni a játék árát Steamen. Ez azonban sajnos csak elméletben működik, a gyakorlat mást diktál.

Az okokat a lassú letöltésben kell keresni, amin nem segít az sem, ha gigabites neted van. Akár több órába is beletelik, mire végre sikerül eljutnod a főmenüig, és ekkor még egy percet sem vezetted a repülőt. A Steam rendszere direkt meggátolja a gamereket abban, hogy boldogan éljenek a refund lehetőségével, mivel a letöltési időt is belekalkulálja a játszott órák számába. Nem, ez tényleg nem vicc, ha tovább tart a letöltésed, mint 2 óra, akkor pórul jártál és nem kapod vissza a pénzed, hiába követeled azt, egyébként teljesen jogosan.

Többen kérik a közösségi médiában a Steamet, hogy növeljék meg a refund-timert néhány órával. Köztük van a Garry's Mod alkotója is, aki bőven túllépte az időkeretet, azonban sikerült meggyőznie a Steamet, hogy adják vissza a pénzét. Egyelőre a megoldás az, hogy el kell magyarázni a Steam Supportnak, hogy pontosan mi is veled a helyzet, így egyénileg tudják elbírálni az ügyed és visszakaphatod a legalább 24 500 forintodat, amit a játékra költöttél. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!