Ennél stílusosabban aligha lehet használni a PUBG C4 töltetét

Ennél stílusosabban aligha lehet használni a PUBG C4 töltetét

Egy leleményes játékos mindenáron meg akarta bosszulni csapattársát, és tudta, hogy a saját halálába vezet.

A PUBG 8.2-es frissítése fegyverek terén sok újdonságot hozott a játékba. Az MG3 egy igen durva képviselője lett a Care Package fegyvereknek, a legszórakoztatóbb jeleneteket azonban a most már pályán ládából megszerezhető C4-gyel hozzák össze a játékosok. Az élesítés és robbanás között eltelő elég hosszú idő, valamint a hatalmas területet lefedő robbanás miatt rengeteg potenciál van az eszközben, amit a játékosok előszeretettel ki is használnak. Amióta elérhető minden pályán, láthattunk már a közösségi csoportokban több rage posztot, valamint 200 iq technikát is a C4 kapcsán, azonban Theboots1337 videója mindegyiket túlszárnyalja.

Az alap sztori egyszerű, a megosztó szöveg szerint lelőtték a társait, ő pedig mondhatni akciófilmes módon ment, hogy megbosszulja őket. Íme a jelenet az egyik szemszögből:

They killed my friends.......I had no choice. from r/PUBATTLEGROUNDS

Boots tökéletes ütemben hajtott be autójával a játékosok közé, és bár őt elég hamar kilőtték, a pokolgéppé fabrikált autó tette a dolgát. A legszebb az egészben pedig, hogy a megölt csapat játékosai közül volt, aki streamelt is, íme az ő oldalukról az eset:

Kétségtelen, hogy ez egy tökéletesen sikerült akció volt ez, ha pedig szeretnél még ilyet látni, vess egy pillantást az alábbi, gázkannás megmozdulásra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!