Egyértelműen a dánok uralják az ESL One: Köln mezőnyét!

Egyértelműen a dánok uralják az ESL One: Köln mezőnyét!

Sok a dán a legjobbak között, mégis nexa uralja a mezőnyt.

Rengeteg izgalmas és fordulatos meccset láttunk az elmúlt napokban és végre elérkeztünk a rájátszáshoz. Már csak az ESL One: Köln legjobbjai vannak versenyben, számukra ma kezdődik a playoff. Ezekben a pillanatokban is zajlik a Complexity és a Heroic küzdelme, de nézzük meg közben, hogy kik voltak a csoportkör legjobbjai.

Meglepetésekben itt sincs hiány. Első körben csak a puszta a HLTV ratinget vizsgáljuk, azt a számot, ami összegezve tükrözi vissza a játékosok teljesítményét. Az öt legnagyobb HLTV értékeléssel rendelkező játékosból három dán nemzetiségű, a top 10-es listát nézve pedig még több a dán játékos. Magisk, dupreeh, TeSeS, Bubkzji, ők mind lemaradtak a legjobb öthöz képest, helyettük BlameF, valde és device képviseli a skandináv országot. 
A két legjobb játékos azonban nem dán, hiszen nexa ül a kölni HLTV értékelések csúcsán, mögötte pedig a Complexity mesterlövésze, poizon foglal helyet. Nexa, poizon, blameF, device, valde a végső ötös sorrendje és ők még mindannyian versenyben is vannak. 

BlameF és poizon például most játszik a Heroic ellen, de holnap nexa, device és valde is képernyőkre kerül. Egyre inkább úgy tűnik, hogy jelenleg is a dánok adják a legjobb CS:GO játékosokat, már csak az a kérdés maradt, hogy valamelyik dán alakulat fel tud-e majd érni a HLTV ranglista csúcsára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!