Ők Európa jelenlegi legjobb csapatai! - Indul az ESL One: Köln rájátszása

Ők Európa jelenlegi legjobb csapatai! - Indul az ESL One: Köln rájátszása

Ma sem maradunk le a profi CS:GO csapatok legjobbjainak mérkőzéseiről!

Az OG egész könnyedén, a Vitality már egy fokkal nehezebben vette a tegnapi akadályokat, de mégis ők jutottak tovább az idei kölni verseny rájátszásába. Az Astralis, a NiP, a G2, a Heroic, a Complexity és a Sprout mellé csatlakozhattak. Ezzel ki is alakult a top 8-as mezőny, ma pedig már bele is vetjük magunkat a csapatok további küzdelmeibe.

Complexity vs Heroic

Két olyan csapat nyitja meg a mai napot, akikre az év elején kevesen fogadtak volna. Azóta viszont mindkét ötös rengeteget fejlődött, a dánok oldalán ehhez szükségesek voltak az új játékosok is. 2020 augusztusát tapossuk, a Complexity és a Heroic is az ESL One: Köln legjobb 8 csapata között van és igazság szerint, minden esélyük megvan akár a döntőre is. Persze csak egyikük juthat ma tovább. Elképesztően izgalmas és szoros meccsnek ígérkezik a két ötös találkozása, már csak a nevek és a hasonló map pool miatt is. 

Véletlenül se maradjatok le a mérkőzésről. Complexity vs Heroic délután 3 órától, csak az Esport1 TV-n!

Sprout vs Vitality

Nincs megállás a francia csapat számára. Tegnap este még a FaZe ellen küzdöttek, ma pedig már itt a következő ellenfelük, a Sprout. Az a csapat, amelyik túlzás nélkül a verseny legnagyobb meglepetése. Elsőként elverték a BIG csapatát. Akkor még mindenki legyintett, mondván egyszeri meglepetés volt, de aztán magabiztosan tudtak nyerni az OG ellen. Teljesen megérdemelten jutottak a rájátszásba és könnyen lehet, hogy következő áldozatuk a Vitality lesz.

A nap nyitómeccse után, nagyjából este 18:30-tól jön a Sporut és a Vitality összecsapása, amit PiciBear és SpeeDy társaságában élvezhettek majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!