Ez az EU csapatok utolsó esélye a Majorre! - Jön a DreamHack Open Fall

Ez az EU csapatok utolsó esélye a Majorre! - Jön a DreamHack Open Fall

Gyakorlatilag ez lesz az utolsó Major selejtező és még sok nagy csapat le van maradva az RMR pontok gyűjtésében.

Az összes régiónak van még egy dobása, egy utolsó verseny, ahol növelhetik RMR pontjaik számát és azzal együtt esélyeiket is, hogy kijussanak 2020 egyetlen Major tornájára. Az ESL One: Rioról még most sem jöttek részletek, ellenben azt már tudjuk, hogy melyik versenyre kell koncentrálnia az EU csapatoknak.

A CIS és NA alakulatok ugye az IEM New York eredményeik után kapnak majd RMR pontokat, az EU csapatok utolsó kvázi Major kvaliját viszont a DreamHack rendezi. Azt már korábban elárulták, hogy az esemény valamikor októberben kap majd helyet, most már pedig azt is tudjuk, hogy nem sokkal az EPL vége után, október 15-én kezdődik majd és 25-ig tart.

A csapatoknak szeptember 9-ig kell leadniuk a felállásukat, hiszen pár napra rá, 18-án már kezdődik a nyílt selejtező. Annak, majd a zárt kvalinak a végeztével jön a főesemény, összesen 16 csapattal, az európai CS:GO igazi keménymagjával. Ismerjük már a rendszert, 4 db, egyenként 4 fős csoportja osztják majd őket, amikből a top 2 azonnal továbbjut a rájátszásba, a harmadik helyezett csapatok pedig egy következő körbe kerülnek és ott egymással mérkőznek majd meg a rájátszásért.

Bár már vannak szinte biztos továbbjutók, az európai RMR mezőnyben még bármi megtörténhet. Jelenlegi állás szerint, a legnagyobbak közül nincs továbbjutó helyen a North, a mouz, a Dignitas és a Complexity sem. Természetesen az Esport1 TV stábjával ezt a versenyt is láthatjátok majd az ősszel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép forrása: hotspawn.con

Kövess Minket!