A Complexity és a Sprout is elvérzett a tegnapi negyeddöntőkben

A Complexity és a Sprout is elvérzett a tegnapi negyeddöntőkben

Két tükörsima negyeddöntő után, ma két rendkívül szoros mérkőzésre lehet számítani.

Különösebb fejfáját nem tudott okozni a Heroicnak a Complexity, ahogy a Vitality is átgázolt a Sprout csapatán. Két 2-0-ás meccset láttunk tegnap, ma viszont már sokkal szorosabbnak ígérkeznek az utolsó negyeddöntők.

G2 vs OG

Délután 3 órától a G2 és az OG szurkolóknak kell készülniük, hiszen csak az egyik csapat juthat tovább a legjobb négy közé. Többször is találkozott már a két csapat a múltban és bizony koránt sem beszélhetünk arról, hogy a G2 mindig lemosta volna NBK-ékat a szerverről. Legutóbb, az ESL Pro League 11. szezonjában például sima 2-0-ás OG győzelem született. Az viszont kétségtelen, hogy a G2 jobb formában van most, az OG játékosainak minden erejüket be kell majd vetniük, ha nem szeretnének kiesni. 

OrobeRto és kismagyar tolmácsolásában szurkolhatunk majd.

Astralis vs NiP

Este pedig talán egy még izgalmasabbnak ígérkező meccsel, egy skandináv rangadóval, az Astralis vs NiP meccsel jövünk. Mindkét csapat remek formában játszik jelenleg, bár azt alá kell írnia a NiP szurkolóknak is, hogy a svédek még mindig szenvednek kicsit a pályák lezárásával. Elérnek 14-15 körig, aztán szinte szabályszerűen jön a comeback az ellenféltől. Ez bőven az irgalmat nem ismerő Astalis malmára hajthatja majd a vizet, de azért a NiP-et sem szabad lebecsülnünk. 

Nagyjából este 18:30-tól kezdődik majd a meccs, de ez függ a G2 és az OG összecsapásának a hosszától is. Az viszont biztos, hogy PiciBear és STRICKEN felel majd a hangulatért.

a rájátszás ágrajza (forrás: hltv.org)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!