A NiP játékosai elodázták az Astralis visszatérését!

A négy legjobb európai csapat van még talpon.

Tény, hogy sokkal jobban szerepelt az Astralis az ESL One: Köln alatt, mint ahogy sokan várták előzetesen. Könnyedén verték a fnatic és a Vitality csapatát is, a NiP játékosaival viszont már nem bírtak. Egyre közelebb a cél, ma már az elődöntőket láthatjuk.

Heroic vs G2

A párosítás már ismerős lehet, hiszen nem csak korábbi versenyeken találkozott már a két csapat, de az ESL One: Kölnön is. A B csoport második körében a G2 volt erősebb, 2-1-re tudtak nyerni kennySék a Heroic ellen, igaz, nem teljesen magabiztosan. Hajszálnyi hibákon múlt csak, hogy ki nyeri a meccset, végül a harmadik pálya hosszabbításában a francia többségű ötös volt erősebb. Ma viszont visszavághatnak a dánok, ismét a G2 ellen kell megmérkőzniük, a győztes csapat pedig már biztosan ott lesz a holnapi döntőben.

A két csapat meccse délután 3 órától kezdődik az Esport1 TV-n.

Vitality vs NiP

Sokaknak okozott meglepetést, hogy tegnap a NiP két pálya alatt lerendezte az Astralist. Elmaradt a nagy visszatérés, a négyszeres Major győztes csapatnak még várnia kell, hogy újra a csúcson legyenek. A mai legfontosabb kérdés az, hogy a svédek meg tudják-e lepni a Vitalityt is? Az Astralis pár napja 2-0-ra nyert a franciák ellen, tehát papírforma szerint a NiP-nek nem lesz gondja. De mint tudjuk, mostanában mit sem ér a papírforma!

18:30-tól jön a Vitality és a NiP összecsapása, ami persze csúszhat kicsit a G2 és a Heroic meccs kimenetelétől függően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!