Egy sejtelmes bejegyzés szerint az uruguayi legenda lesz a következő Ikon a FIFA21-ben

Egy sejtelmes bejegyzés szerint az uruguayi legenda lesz a következő Ikon a FIFA21-ben

Egyelőre az EA Sports csak egyetlen új Ikont mutatott be a közösségnek a FIFA21 kapcsán, de most egy sejtelmes tweet elárulhatta a következőt is.

A Manchester United korábbi sztárja, Éric Cantona már szerepelt a FIFA21 gameplay trailerben is, így tehát őt megerősítette a kiadó, valóban ott lesz az ősszel megjelenő alkotásban a támadó. Rajta kívül még több, mint 10 új Ikon érkezik a játékba, és most egy tweet miatt talán ki is derült ki a következő személy. Diego Forlán egy bejegyzésre reagált, méghozzá egy kacsintós fejjel, de persze ez még nem jelent semmit, viszont mindenképp figyelemre méltó, hogy figyelmet fordított rá. A legtöbben már azt pedzegetik, hogy ezzel gyakorlatilag elismerte, hogy ő is ott lesz a játékban Ikonként. Az uruguayi legenda elképesztő pályafutást produkált, hiszen a 20 év alatt 582 tétmérkőzésen lépett pályára és 221 találatot szerzett, miközben 9 klubban fordult meg. A legtöbb találkozót az Atletico Madrid színeiben játszotta le, és a karrierje során sikerült megnyernie a Premier League-t, az FA Kupát, az Európa Ligát. Európában kétszer jutalmazták meg az aranycipővel, 2004-05-ben még megosztva Thierry Henryval lett első, 2008-09-ben viszont már egymaga lőtte a legtöbb gólt a szezon során a kontinensen, szám szerint 32-t.

Válogatott szinten 2010 volt a legsikeresebb év számára, ekkor a világbajnokságon a negyedik helyet szerezte meg nemzeti csapatával - öt gólig jutott a tornán -, egy esztendőre rá pedig elhódította a Copa América aranyérmét. Őt választották meg a vb legjobb játékosának is. A válogatottban 112 meccs alatt 36 találatot jegyzett.

Karrierjét 2018-ban fejezte be, ekkor a hongkongi Kitchee SC játékosa volt, de náluk csak kilencszer lépett pályára, viszont hét gólig jutott a bajnokságban. Utolsó mérkőzését 2018. május 13-án játszotta a Yuen Long ellen, 56 percnyi játékidőt kapott a mestertől, mielőtt lecserélték és végleg elbúcsúztatták.

Az EA Sports arról számolt be, hogy száznál is több Ikon kerül majd be a FIFA21-be, ez pedig azt jelenti, hogy több, mint tíz új arccal is találkozhatnak a rajongók. Egy sejtelmes tweet szerint Diego Forlán lehet Cantona után a második új játékos. A bejegyzésben megjelölték a korábbi támadót, és meglepetésre a reakció sem maradt el, a visszavonult futballista ugyanis válaszolt egy kacsintós fejjel. Miután a FIFA20-ban sokkal nagyobb figyelmet kapott a dél-amerikai labdarúgás, nem elképzelhetetlen, hogy a promóció miatt tényleg belepakolják őt is az új részbe.

Ti örülnétek az ő érkezésének?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!