Visszatértek a Twitch Dropok - Őket nézd, ha szeretnél szerezni

Visszatértek a Twitch Dropok - Őket nézd, ha szeretnél szerezni

Nézd élőben a legnagyobb World of Tanks tartalomgyártókat, és szerezz festéseket, pólókat vagy akár prémium tankokat.

Visszatértek a Twitch Dropok, és most már nemcsak a hivatalos World of Tanks csatornán elérhetőek, hanem a legnagyobb tartalomgyártóknál is. Annyit kell tenned, hogy összekapcsolod a Twitch fiókodat a WoT felhasználóddal, élőben nézed a streameket, és máris esélyed van megnyerni az alábbi nyeremények egyikét.

Ha nem vagy biztos abban, hogy annál a streamernél elérhetőek-e a dropok, akit nézel, a csatornája leírása alatt keresd a "Drop-ok engedélyezve" feliratot, hogy meggyőződj róla. Az eseményen a hivatalos angol és német csatornákon kívül az alábbi tartalomgyártók csatornáin engedélyezettek a dropok.

Az esemény augusztus 31-én hajnalban zárul, addig van esélyetek lecsapni a dropokra. Amennyiben nyertél, a Twitchen és e-mailben is kapsz értesítést.

A legértékésebb nyeremény a Schwarzpanzer 58, míg a gyakori dropok kategóriájában a 2018-as Gamescom stílus és egy egyedi Waitangi stílus szerepel.

Ezenkívül WoT-os pólókat is nyerhettek 30 perc stream nézéssel, de mivel csak korlátozott számú póló áll a szervezők rendelkezésére, ezért csak 2020 nyertest sorsolnak azok közül, akik kitöltötték a Twitch értesítésben kapott űrlapot. A sorsolásra a Gamescom esemény után kerül sor.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.