Hatalmasat játszott a Heroic, az ESL One döntőjében - Végső eredmények az összes régióból

Hatalmasat játszott a Heroic, az ESL One döntőjében - Végső eredmények az összes régióból

Hogy a Heroic ilyen jó formában lesz, arra senki nem mert tenni, mégis mindenkit megleptek.

Amikor kiderült, hogy a Vitality és a Heroic csapata vívja majd az ESL One, európai régiós döntőjét, akkor sokan már egyből temették a dán bandát, hiszen abban mindenki egyet értett, hogy a két gárda között elég nagy különbség van. Az elemzők, a fogadóirodák és még talán a nézők is azt várták, hogy a franciák, ha nehezen megvívott meccsek után is, de mégis győzedelmesen kerülnek majd ki. Ezzel szemben a Heroic összekapta magát és már-már sima, 3-0 arányban behúzták a párharcot. Ezt pedig Casper "cadiaN" Mollet, a csapat vezére is igazi csodának tartja.

"2015-ben ott voltam a kölni elemzőasztalon és csak álmodtam a döntőről. Most pedig mi vagyunk a bajnokok. Hihetetlen utat tettünk meg csapatkánt és egyéni játékosként is. Egyszerűen erre nincsenek szavak."

Pedig a Vitality csapatának már a pályadraft során gyülekeztek a sötét fellegek. Kezdésnek azt senki nem értette igazán, hogy miért Infernót választották Vertigo vagy Overpass helyett. Az persze igaz, hogy ezen a pályán egész jól tartották magukat, de miután 13-8 állásról a dánok meg tudták fordítani a meccset, egyszerűen nem tudták összeszedni magukat és kikaptak. A másik két meccs már a Heroic választása volt, Mirage és Nuke, amit relatív simán be is húztak. Így a Heroic gyakorlatilag megsemmisíttette a Vitality csapatát, amit egyébként szinte senki nem jósolt volna.

A HLTV elemzői és egyébként a kommentátorok szerint is a történelmi siker egyik fontos eleme az volt, hogy a gárdához pár hónappal ezelőtt csatlakozott edzőként Nicolai "HUNDEN" Petersen, aki hatalmas segítséget nyújtott nekik.

Régiós Eredmények

Európa Észak-Amerika
Ázsia Óceánia

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!