State of Play: 16 trailerrel hangolódhattok az új PS játékokra

State of Play: 16 trailerrel hangolódhattok az új PS játékokra

Az előzetes hírekkel ellentétben az újgenerációs konzolra is bemutatott pár játékot a Sony.

Jelentős mennyiségű játékkal készült a Sony a State of Play online eseményre. Több mint egy tucat trailer és játékmenet videó került a repertoárba, de a legnagyobb címeket ezúttal a háttérbe szorították olyan alkotások, amelyeket valószínű nem fognak azonnal elkapkodni az első napokban. Kifejezetten színes és változatos felhozatalt prezentáltak a SoP szervezői, ha várjátok már a PlayStation 5-öt, esetleg még a PlayStation 4-eteken szeretnétek még új játékokat pörgetni, akkor mindenképp nézzétek végig az összes trailert.

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Hitman 3

Braid Anniversary Edition

A valaha volt egyik legjobb indie játék évfordulós kiadást kap, PS5-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switchre és PC-re. 

The Pathless

Spelunky 2

Genshin Impact

Aeon Mast Die

Anno Mutationem

Bugsnax

Star Wars VR: Vader Immortal

Fénykardokkal kaszabolni nagyszerű élmény, VR-ban talán még teljesebb az összhatás. Nem is kell sokat várni rá, augusztus 25-én megjelenik PS VR-ra az új SW játék.

Control Expansion 2 AWE

A Remedy úgy döntött, hogy itt az ideje összefűzni két sikeres szériáját. Már eddig is sejteni lehetett, hogy a Control ugyanabban a világban játszódik, mint az Alan Wake, de mostantól ez nem kérdés többé. 

Auto Chess

The Pedestrian

Hood: Outlaw and Legends

Temtem

A Pokémonra emlékeztető gyűjtögetős játék korai hozzáféréssel rajtol el Steamen 2020 januárjában, de jövőre PS5-ön is belevethetitek magatok a "szerezd meg hát mind" kalandba.

Godfall

Nektek melyik bemutató keltette fel legjobban az érdeklődéseteket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!