Pazar meccset játszott a G2 és jól kezdte az EPL-t a Na'Vi és a BIG is

Pazar meccset játszott a G2 és jól kezdte az EPL-t a Na'Vi és a BIG is

Készüljenek a FaZe, a mouz, a NiP, a Vitality, az ENCE és a Heroic szurkolók!

Nem igazán kívánhattunk volna ennél jobb nyitónapot, a továbbiakban pedig csak még nagyobb izgalmakra lehet számítani. Ma folytatódik az ESL Pro League 12. szezonja, de előtte még nézzük meg, hogy milyen eredmények születtek tegnap.

A Na'Vi és a GODSENT küzdelme nyitotta meg az új EPL szezont. Sokan vártak meglepetést, elvégre a Na'Vi katasztrofális formában játszott az ESL One: Köln alatt is, a GODSENT pedig bár nem a profi CS:GO csúcs, a cs_summiton például több nagy csapatot is elvertek. Sajnos a meglepetés ezúttal elmaradt, a Na'Vi bár Nuke-on megingott kicsit, Dust2-n már magabiztosan tudta lezárni a meccset.

A G2 és az OG összecsapást láttuk már korábban is, az ESL One: Köln alatt például, ha hosszabbítás is kellett hozzá, de a francia többségű csapat tudott nyerni. Nem volt ez másképp most sem, Infernot behúzta az OG (16-12), de Trainen (16-13) és Mirage-on (16-14) már erősebb volt a G2, ráadásul most sokkal. Bár az eredmények szoros küzdelmet tükröznek, a G2 sokkal kevesebb hibával játszott, mint korábban és egészen remek volt a csapatmunkájuk is.

A nap végén, már egészen éjszakába nyúlóan zajlott a BIG vs AGO meccs. Kölni szereplésük csúfos véget ért a németeknek, de most nem estek még egyszer abba a hibába. Bár sokan adtak előzetesen az AGO-nak egy pályát, végül ez sem jött össze. Kellett hozzá mind a harminc kör, de meg tudta nyerni Vertigot a BIG, Dust2-n pedig már nem igazán volt esélye a lengyeleknek. Gyors 2-0-val várja a folytatást a BIG, de előtte még más csapatok kapnak ma főszerepet.

Az ESL Pro League magyar nyelvű adásának mai műsora:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!