18.2-es Hearthstone patch: 5 lap nerfet/buffot, a BG új miniont és hősöket kap

18.2-es Hearthstone patch: 5 lap nerfet/buffot, a BG új miniont és hősöket kap

Tovább finomítja a metát a Blizzard.

Többé-kevésbé minden profi játékos elégedett a jelenlegi Standard metával, a Legendek száma is arról árulkodik, hogy a casual réteg is szeret játszani a HS-sel. Ennek ellenére úgy döntött a Blizzard, hogy a 18.2-es frissítésbe belecsempésznek néhány nerfet, plusz bár buffot is, amelyek további csavarokkal színesíthetik a párharcokat. A következő patch jövő héten kedden élesedik a szervereken, az alábbi változtatásokra készüljetek.

Figyeli a statisztikákat a Blizzard, ezért gondolták úgy, hogy kicsit elvesznek az Aggro Rogue erejéből, valamint a Darkglare Lockot is hátrébb sorolják a mezőnyben. Nem durva gyengítésekről van szó, de mindenképp jó látni, hogy szeretnék folyamatosan frissen tartani a kompetitív metát.

A Secret Passage az összes gyorsabb Rogue-ban kötelező lap volt, a Cabal Acolyte az idegesítő Control Priestekben töltött be nagy szerepet. A Darkglare simán csak csalt a manával, kellett is mindhárom lapra a nerf. A Totem Goliath és Archwitch Willow buffok valószínű nem sok vizet zavarnak, a Shaman jelenleg annyira gyenge, hogy nem az a plusz 1 attack és -1 Overload menti meg a classt.

Battlegrounds változtatások

Lord Barov - Új hős

Friendly Wager: Tippeld meg, hogy melyik játékos nyeri meg a következő harcot. Ha helyesen tippeltél, kapsz három Coint.

Jandice Barov - Új hős

Swap, Lock & Shop It: Véletlenszerűen cseréld ki az egyik szövetséges, nem arany minionodat a kocsmában felkínáltak közül valamelyikkel.

Forest Warden Omu - Új hős

Everbloom (passzív): Ha fejleszted Bob kocsmáját, akkor abban a körben kapsz 2 aranyat.

Micro Mummy - Új minion

Pack Leader - Nerfelt minion

Mostantól csak 2/3-as statokkal bír a minion, sőt a képessége is csak +2 Attackot ad +3 helyett.

Mecharoo - Eltávolított minion

Végül, de nem utolsó sorban érkezik a privát Battlegrounds lobbyk létrehozásának lehetősége. Négy főig ranked meccseket, 5-8 fővel privát meccseket lehet majd létrehozni jövő hét keddtől a kliensen belül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!