Halálos fenyegetéseket kap Michal Slowinski, az admin, aki a legtöbb coach bugot használó edzőt buktatta le

Halálos fenyegetéseket kap Michal Slowinski, az admin, aki a legtöbb coach bugot használó edzőt buktatta le

Ő az, aki időt és energiát nem kímélve kutatja a coach bugot használókat.

Lassan már nehéz fejben tartani, hogy melyik csapat melyik edzője és hány meccsen bukott le a coach bug használatával. Az biztos, hogy ez a botrány már bekerül a CS:GO történelemkönyvébe és bár kár lenne jajveszékelni, örüljünk ha komolyabb károsodás nélkül megúszza ezt a CS:GO.

Amiről, pontosabban akiről nem nagyon szóltak a hírek a napokban, az Michal Slowinski. Ő az az admin, aki időt és energiát nem kímélve kutatja a coach bugotkat használó edzőket, napi 12 órában végzi lelkiismeretesen és eredményesen a munkáját. Sajnos nem mindenki gondolja ezt így, a lebukott edzők csapatainak szurkolói ahol csak tehetik támadják őt. Nemrég a HLTV beszélgetett Slowinskivel, aki elmesélte, hogy bizony halálos fenyegetéseket is kapott már, de a napokban például valaki azon dolgozott, hogy feltörje az Instagram fiókját. Szerencsére nem járt sikerrel az illető.

"Az MiBR és a Hard Legion szurkolóktól kaptam már halálos fenyegetéseket. Ma reggel a fiókom tele volt olyan emailekkel, amelyek szerint valaki próbálja feltörni az Instagram profilom. Ilyenek még sosem történtek velem. Aminek viszont örülök, hogy a közösség nagy influenszerei több módon is segítik a munkámat."

Szerencsére nem mindenki viselkedik annyira szégyenletesen, mint egyes szurkolók. Spunj és Stunna vezetésével elindult egy GoFundMe kampány, amin keresztül a közösség Slowinskit támogathatja. Spunj-ék 10 ezer dolláros célt tűztek ki maguk elé, a cikk írásának pillanatában már 182 segítőkész ember vesz részt a kampányban, összesen mintegy 7000 dollárral támogatva ezzel a becsületes admint és munkáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!