Szeptember első hétvégéjére is jutott néhány ingyenes játék minden platformon

Szeptember első hétvégéjére is jutott néhány ingyenes játék minden platformon

Némelyik címnél nem árt, ha van konzolos előfizetés, ettől függetlenül nagyot lehet velük szakítani.

Elmúlt a nyár, és így visszatekintve ezt tényleg fura kimondani, hiszen nem rég volt, hogy rázendített a nap és sugaraival megörvendeztette a nyaralni vágyókat. Már amikor ez történt, és nem az eső csapját nyitották ki az égiek, mindenesetre a jó idő szerencsére még tart, de egy új évszakot köszönthetünk. Szeptember elején pedig egy újabb adag ingyenes játék jön szembe az internet csodálatos világában, amelyek közül néhány nem csak kipróbálni, de amíg tart az elektronika, meg is lehet őrizni.

Kezdjük a PlayStation Plus előfizetéssel. Rögtön egy nagyobb név tűnik fel, ugyanis a PlayerUnknown’s Battleground avagy a PUBG pörgethető a következő napokban. A battle royale egyik első és meghatározó képviselője a többi ismertebb játékhoz képest bizony pénzbe kerül, de most ez egy jó alkalom a kipróbálásra. A másik nem kis név ezen a listán, melyet ingyenesen lehet nyúzni, a bunyós játékok atyja vagy királya, a Street Fighter, azon belül is a legújabb, ötödik része. Ez az epizód 2016-ban jelent meg, és bár az alapjait nem nehéz elsajátítani, a komolyabb kombókhoz már nem kevés gyakorlás szükséges. Egymás ellen azonban nagyon szórakoztató tud lenni.

Folytassuk a Microsoft kínálatával, mivel az Xbox Gold tulajdonosok számára elérhetővé tették a Tom Clancy’s The Divisiont, és ezt bizony szeptember 30-ig érdemes pörgetni, mert co-opban is lehet harcolni egymás oldalán, és a folyamatos fejlődés mellett a szuper akciók remek kikapcsolódást jelentenek bárki számára. Ha valaki úgy dönt beleveti magát, akkor nem csak ebben a hónapban teheti mindezt, hiszen ezt a címet örökre el tudja raktározni a fiókjában. Ehhez nem kell mást tenni, mint erre az oldalra ellátogatni, és vagy létrehozni egy ingyenes Uplay fiókot, vagy bejelentkezni a már meglévőbe. Ekkor a rendszer automatikusan hozzáadja a játékot a könyvtárhoz, de fontos kiemelni, hogy ez az ajánlat csak szeptember 8-ig él.

Ha pedig már a világmindenség végéig megtartható játékok is előtérbe kerültek, akkor a Games with Gold által kínált alkotások közül a De Blob 2-t is be lehet húzni ilyen módon, és erre szeptember 15-ig van lehetőség.

A RIOT Games által tavaly nagy csinadratta közepette bejelentett Teamfight Tactics is egy új, nagyobb frissítéssel bővült, amely a Fates fedőnéven fut. Most már ott tart a játék, hogy 58 karakter közül lehet összeállítani a csapatot, de megannyi további újdonság is érkezett az updatetel. A Fates jelenleg a teszt-szerveren próbálható ki, de szeptember 16-ától élesitik mindenhol.

Végül, de nem utolsó sorban, a játékosok kedvenc ingyenes játékokat osztogató platforma, az Epic Store Games maradt adós a felhozatalával. Most arra gondoltak, hogy a körökre osztott taktikai játék, a Breach legyen az a cím, amelyet odaadnak egy peták elfogadása nélkül. Ha bírjátok az óriás robotokat, akkor ez a játék nektek szól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!