Két képessége is kiszivároghatott Seraphine-nak, az új LoL hősnek

Két képessége is kiszivároghatott Seraphine-nak, az új LoL hősnek

Egyelőre még mindig nem biztos, hogy a K/DA csapat legújabb tagja érkezik a Szurdokba, de a jelek ebbe az irányba mutatnak.

A Riot Games fokozatosan adagolja az információmorzsákat Seraphine-ról, akiről már biztosan tudni lehet, hogy a K/DA csapathoz csatlakozik majd a jövőben. Már képregényben is megörökítették a lány kalandjait, innentől tényleg csak napok választanak el titeket attól, hogy a hivatalos hősbejelentés is megérkezzen.

A leakerek szerint már sikerült is megtudni néhány részletet az AP mides/support karakterről, ugyanis a Wild Rift alpha verziójába bekerült egy olyan hős, akinek eddig a nevét nem tudta senki, de az E és a passzív képességének leírását már megtalálták a fájlok között.

Seraphine passzív képesség

A szivárgás szerint a passzív képességének köszönhetően a LoL 152. hőse képes lesz arra, hogy minden harmadik alapképességét (Q, W, E) echózza, azaz újra elsüsse. Emellett Seraphine elsütött képességei jelzőkkel látják el a környező szövetséges hősöket, ezek alapján a mágus kap bónusz támadási távolságot és bónusz mágikus sebzést.

Seraphine E képesség

Az E képesség az összes Seraphine-hoz közeli szövetségest pajzsolja, valamint bónusz mozgási sebességet, alapesetben 3%-ot biztosít nekik 4 másodpercre. Ha Seraphine az E elsütése közben rendelkezik pajzzsal, akkor a szövetségeseket gyógyítja. A gyógyítás mértéke 5%-a a szövetségesek hiányzó életereje alapján, ami stackelődik minden gyógyított szövetségessel. 

A képességek alapján egyértelműen egy támogató stílusú karakterről van szó, aki Karmához hasonlóan akár flex pickként is megállhatja a helyét szóló ösvényesként, nem kötelező őt kizárólag bot lane-re vinni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted valósak lehetnek a kiszivárgott képességek?