A Riot kiadta Seraphine és a K/DA csapat közös képregényét

A Riot kiadta Seraphine és a K/DA csapat közös képregényét

A sorozat célja, hogy bemutassa a K/DA életét a színfalak mögött is.

Jelenleg a LoL közösség figyelmének egy része ismét a K/DA-ra terelődik, ugyanis a banda nemrég egy új dalt adott ki.

Mindeközben a háttérben futott Seraphine promóciója is, akiről felröppent a szóbeszéd, hogy majd a K-pop banda tagjaként debütálhat a Szurdok színpadán, két napja pedig be is igazolódott az elmélet, a Riot Games közös fotót publikált az 5 lányról.

A mai napon pedig egy újabb részletéhez érkezett a történet, kiadták a K/DA csapat színfalak mögötti életét bemutató képregény-sorozat, a K/DA: Harmonies első epizódját.

Itt a banda egy munkanapjába tekinthetünk be, a lányok egy dalt rögzítenek, viszont egy kis konfliktus alakul ki, Ahri újra venné a szám egy részét, Akali viszont inkább haladna tovább. Végül Ahri úgy dönt, hogy tartsanak egy kis szünetet, majd Kai'sa-val elhagyja a stúdiót. Evelynn hívást kap, Yasuo pedig a vezérlőpultnál ül. Seraphine végül Akali társasághoz csatlakozik. Felpattannak a korábbi tweetekben már látott mocira, és elindulnak az éjszakába. Miután találnak egy csendes helyet, elkezdenek a közelgő fellépésükről beszélni, mely Shanghaiban lesz -ez egyértelmű utalás a közelgő League of Legends világbajnokságra.

A továbbiakban Akali elmeséli Seraphine-nek, hogy miért is olyan nagyszerű ez a csajbanda, és hogy pont az a jó, hogy mindannyian különbözőek. Ezután visszatérnek a stúdióba, ahol Ahri azzal fogadja őket, hogy valóban nem kell újravenni a kórus részt, helyette inkább foglalkozzanak Seraphine Solojával. Seraphine odaáll a mikrofonhoz, és folytatódik a közös munka, egy új dal van születőben.

Te várod már a további K/DA tartalmakat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.