Hirdetés

Heti akciós LoL skinek: Olcsóbb True Damage Yasuo is vár rátok

Megérkeztek a friss és ropogós, kedvezményes árú LoL-os hőskinézetek.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Az elmúlt héthez képes emelkedett ugyan az átlagos RP mennyiség, amit az akciós LoL skinekre elkér a Riot Games, cserében változatos és kifejezetten új tartalmak is felkerültek a listára. Ezúttal is 15 hőskinézetet találtok meg az akciós szekcióban, közte a True Damage Yasuót, amivel garantáltan +10 karizmát kaptok, főleg akkor, ha 0-10-ben farmoljátok a minionokat.

A hőskinézetek mellett öt darab hős árát is csökkentette a Riot. RP-ért bármikor behúzhatjátok a karaktereket, nem kell várni arra, hogy összegyűljön az elegendő mennyiségű kék esszencia, azonban ez a módszer igencsak költséges megoldásként van jelen a játékban. Ettől függetlenül, ha megengedhetitek, hogy valódi pénzért vásároljatok bajnokokat, akkor is érdemes megvárni a heti váltást, mivel jelentős mennyiségű RP-t spórolhattok, amiből még több champet vehettek.

 • Cassiopeia - 440 RP (-50%)
 • Orianna - 395 RP (-50%)
 • Ornn - 438 RP (-55%)
 • Riven - 484 RP (-45%)
 • Sejuani - 352 RP (-60%)

Ornn, Orianna és Sejuani tartozik a metapickek közé jelenleg, de Cassiopia és Riven is választható bátran, ha épp rájuk van szükség. A következő frissítésben, a 10.19-esben egyik akciós hős sem kap erősítést vagy gyengítést, ezért bátran csapjatok le rájuk.

A 15 akciós skin között csak 4 darabot tudtok most megszerezni 500 RP alatt, cserében ritkán látott, valamint nem sűrűn leárazottak közül válogathattok.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Yondmi 22 napja
  .
  0 1 Válasz
 • Sett 22 napja
  Jó skinek
  0 0 Válasz
 • Triax05 21 napja
  A yasuo kell csak
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés