GuardiaN készen áll arra, hogy visszatérjen, mi pedig tűkön ülve várjuk, hogy újra játszani láthassuk

GuardiaN készen áll arra, hogy visszatérjen, mi pedig tűkön ülve várjuk, hogy újra játszani láthassuk

Kérdés, hogy melyik csapatban tud helyet találni magának?

Több, mint fél éve már, hogy GuardiaN, a CS:GO történelmének egyik legendás AWP-s játékosa, inaktív státuszban várja a jövőjét. Több csapatban is láttuk őt az utóbbi években, a legnagyobb sikert, a Major győzelmet egyik sem hozta meg számára.

A FaZe egész jól indult számára is, aztán szép lassan leépült a csapat. Elment karrigan, elment GuardiaN, elment olof és most ott tartanak, hogy pályát se nagyon tudnak nyerni a legjobb csapatok ellen. A Na'Vi-s váltás még ettől is rosszabb volt a szlovák játékosnak, két hónapot volt csak a jelenkori Na'Vi-ban, inkább visszavonult. Igaz, most úgy tűnik, hogy nem akasztotta örökre szögre az egeret.

GuardiaN a Dexerto munkatársával beszélgetett a napokban, sok mindent elárulva az elmúlt hónapokból. Minden nap gyakorolt, minden nap fejlesztette magát és CS tudását. Egyetlen cél lebegett a szeme előtt, az, amit már évek óta mondogat.

"Nem vonulok vissza addig, amíg nem nyerek egy Majort."

Saját elmondása szerint itt az idő, készen áll arra, hogy visszatérjen. Sikerült visszaszerezni önbizalmát és tudja, hogy jelenleg stabilan tud azon a szinten is játszani, amin a Cloud9 elleni Major döntőben volt. Ugyanakkor azt is elárulta, hogy nem fog elkapkodni semmit. Nem bólint rá az első útjába kerülő ajánlatra, csakis a számára tökéletes csapatban tér majd vissza a profi mezőnybe.

"Nem állítom, hogy a visszatérés után azonnal én leszek bármelyik csapatban legtöbb fraget gyűjtő játékosa. De azt tudom, hogy a megfelelő csapatnál újra kitűzhetem magam elé a célt, hogy a legjobb AWP-s legyek."

Csupán tippelhetünk a különböző lehetőségre. Nem hisszük, hogy a FaZe-hez valaha visszatérne, ahogy a Na'Vi sincs az esélyesek között 2019 utolsó hónapja alapján. De mi lenne például, ha a fnatic leigazolná őt a mostanában rengeteget misselő, sokszor amatőr hibákat ejtő JW helyére? Mi lenne ha a mouz csapatába menne és ott töltené be az AWP-s szerepét? Vagy esetleg HenryG és kassad köré építené az új Cloud9-t?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!