Mozgásban a CoD - Black Ops - Cold War multiplayer módja

Mozgásban a CoD - Black Ops - Cold War multiplayer módja

Még több, még nagyobb: ilyen lesz az új Call of Duty multiplayer módja.

Lassan már nem fog ráférni a dobozokra az új CoD részek neve, ugyanis a hamarosan érkező Call of Duty - Black Ops - Cold War az eddigi leghosszabb a széria történetében. Jogosan merül fel a kérdés, hogy a hatalmas sikernek örvendő Call of Duty: Modern Warfare 2019-es változata, valamint a Warzone miatt milyen létjogosultsága van egy következő fejezetnek, de az Activision-Blizzard pontosan tudja, hogy itt a pénz beszél. A világ egyik legsikeresebb videójátékos szériája még idén megjelenik, a többjátékos módból már egy tartalmas játékmenet videó is érkezett.

A játékmódok közül a 12v12-es Domination került terítékre, a pálya a hajókkal telepakolt Armada volt. A bázisszerzések még izgalmasabbak, mivel az úszkálás is fontos szerepet játszik a győzelem megszerezésében. A fegyverek, a grafika, a perkek és az egész játék ismerős lehet a korábbi részekből, de vannak újdonságok is. Az egyik ilyen a zipline, ami az Apex Legendsben tölt be kulcsfontosságú szerepet. Természetesen van még idő a piacra dobásig, ezért a videóban látottak még finomodhatnak, de nagy meglepetés lenne, ha az alapkoncepciót is megváltoztatnák a fejlesztők.

Az 1981-es események során kicsit furcsán hat, hogy a szovejetek angolul kommunikálnak egymással, de ehhez hozzá kell szokni. Azon inkább ne is akadjatok fenn, hogy 1981-ben milyen távirányítású járgány tudott HD képet megjeleníteni, valamint azt is figyelmen kívül kell hagyni, hogy a partokról kért támogatás olyan pontosságú, amit még a mai világban is megirigyelnének.

Kicsit összecsapottnak tűnik az egész BO-CW, de mivel egy Call of Dutyról van szó, garantáltan megveszik majd a rajongók.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!