Tényleg érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake

Tényleg érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake

Valaki nagyon rossz helyre kattintott. 

Szinte teljesen biztosra vehető, hogy készül a Ubisoft egyik legismertebb és legjobban kedvelt videójátékának, a 2003-as Prince of Persie: Sands of Time-nak a remake verziója. A szivárgásért maga a Ubisoft a felelős, ugyanis az orosz Uplay oldalára felkerült néhány képkocka, aminek nagyon nem volt ott a helye.

Már korábban is pletykálták, hogy szeretnék felújítani és újra kiadni a 2000-s évek elejének egyik meghatározó programját, de végül kiderült, hogy "csak" egy VR szabadulószobáról van szó. Most azonban nem lehet megkérdőjelezni a képeket, készüljetek fel, hogy a közeljövőben ismét Perzsia hercegeként manipulálhatjátok az időt és ugrálhattok a platformok között.

Ha szeretnétek újra átélni az eredeti Prince of Persia trilógia minden egyes fejezetét, akkor látogassatok el a Ubisoft oldalára, mivel a Ubisoft Forward Sale keretében potom pénzért vásárolhatjátok meg a Sands of Time, a Warrior Within és a Two Thrones epizódokat. A három játékért összesen kell 6 eurót kifizetnetek, ami nagyjából 2000 forintos költséget jelent. A PoP: SoT remake megjelenési dátumáról nem tudni semmit, de akár arra is van esély, hogy a ma esti Ubisoft Forward online eseményen további részleteket árulnak el a projektről. Az is előfordulhat, hogy ha jó a fogadtatása a SoT remake-nek, akkor a WW és a TT is megkaphatja a saját újrafeldolgozását. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!