Ez az ügyes Black Ops Cold War fejlesztés megkönnyíti a harcokat

Ez az ügyes Black Ops Cold War fejlesztés megkönnyíti a harcokat

Egy olyan zavaró játékelem kerül ki a Black Ops Cold War többjátékos módjából, ami a CoD széria több darabját is kísértette.

A Call of Duty széria több részét, így a 2019-es Modern Warfare-t is kísértette egy zavaró játékmeneti elem, amit az új epizód többjátékos módjára finomhangoltak, így a Black Ops Cold War-ban már nem lesz hatással a célzásunkra az, hogy meglőtték a karakterünket.

Alapesetben a karakterünkre hatással vannak a becsapódó lövedékek, ami kihat a célzásunkra is, tehát sokkal nehezebb pontosan visszalőni ellenfelünkre, ha éppen megsoroz bennünket. Az új epizóban a fejlesztők azt találták ki, hogy a fegyverünk célkeresztje a célponton marad, így a beérkező lövések ugyan figyelmeztetnek a veszélyre, de nem nehezítik még inkább a dolgunkat.

Ezt Tony Flame, a játék egyik dizájnere erősítette meg tweetjében, továbbá egy tartalomgyártó, Xclusive Ace jóvoltából azt is megtekinthetjük, hogy miképp is kell elképzelni ezt a gyakorlatban.

Egyelőre arra nem tértek ki a fejlesztők, hogy ez a módosítás miképp hat a különböző fegyvertípusokra, így például más szabályok vonatkoznak-e majd a mesterlövész fegyverekre vagy sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!