Milyen hatással lesz a Warzone módra a Black Ops érkezése?

Cikkünkben összefoglaltunk mindent, ami változik az új Call of Duty játék érkezésével a népszerű Battle Royale játékmódban.

A 2019-ben debütált Call of Duty:Modern Warfare igyenes, többjátékos módjának is tekinhető Warzone játékmódban változások jönnek a Black Ops Cold War érkezésével, így cikkünkben összegyűjtöttünk számotokra minden fontos információt, amit erről idáig tudunk, illetve amire vélhetően számíthatunk.

A Black Ops Cold War 2020 november 13-án érkezik a boltok polcaira, és bár a játék hatással lesz abból a szempontból a Warzone játékmenetére, hogy osztoznak majd a haladási és felszerelés rendszeren, ugyanakkor nincs biztos információnk, hogy maga Verdansk változik-e vagy sem. A spekulációk szerint elképzelhető, hogy a stadionhoz kifutó történetszál végén bomba robban, aminek következménye, hogy a térkép egy része Csernobilhoz hasonlóan sugárszennyezetté válik, de egyelőre mindez csak spekuláció.

Ha a Black Ops Cold War-ban vásárolunk valamit, kapunk valamit Warzone-ban?

A sima verzió vásárlásával semmi nem jár majd, ugyanakkor az Ultimate Edition megvételével három operátor és három jármű kinézetet, illetve három tervrajzot kapnak a játékosok, -plusz a Battle Pass-t is megkapjuk, aminek első 20 tierjét rögtön át is ugorhatjuk. A normál csomag előrendelői további érdekességekre számíthatnak, így páldául a Woods Operator csomagra, ami magában foglalja a Sgt. Frank Woods operátor skint, egy M4 tervrajzot és egy egyedi kivégzési animációt.

Végül, de nem utolsó sorban érdemes kiemelni, hogy minden Modern Warfare alatt megszerzett tervrajz, kozmetikai elem és kinézet megmarad a Warzone-ban a Cold War novemberi kiadása után is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!