Egy korszak vége! - Darabjaira hullott az MiBR

Egy korszak vége! - Darabjaira hullott az MiBR

Itt a Made in Brazil vége, elhagyták a csapatot a legendák.

Butaság lenne azt mondani, hogy ez a coach bugnak köszönhető, persze az is közrejátszott benne. Hónapok óta ásták majd a Made in Brazil sírját és most sajnos használatba is vették azt. A dolog szomorú része, hogy még az elválás sem ment dráma nélkül az MiBR-nál.

Elsőként arról érkeztek hírek az este, hogy a csapat megvált három tagjától. TACO, fer és az edzőjük, dead repült a csapatból, méghozzá nem a játékosok, hanem a szervezet határozata alapján. Döntésüket az elmúlt hónapok különösen rossz eredményei, valamint a nemrég tartott bootcampük sikertelenségével indokolták.

Hamar kiderült, hogy a játékosok nem nézték jó szemmel azt, hogy mások döntöttek a fejük fölött. KNgV- Twitteren kommentálta az ügyet, ahol megerősítette TACO szavait miszerint a csapatnak nem volt beleszólása és ő egyáltalán nem ért egyet a döntéssel. Persze ez már nem az első ilyen alkalom. 2018-as újjászületése óta folyamatosan arra panaszkodtak az MiBR játékosai, hogy sokszor nem ér semmit a szavuk, nem kérik ki a véleményüket és a vezetőség időt sem hagy arra, hogy új játékos esetén összeszokjon az ötös vagy, hogy javítsák hibáikat, fejlesszék játékukat.

Nem sokkal később a brazilok irányítója, a profi Counter-Strike egyik legnagyobb veteránja, FalleN is bejelentette, hogy nem kíván a továbbiakban az MiBR zászlaja alatt játszani. 

"Hűnek kell lennem az értékeinkhez, most jobban, mint valaha, szem előtt kell tartanom a szurkolókat, akik sosem hagytak el minket és le kell zárnom ennek a gyönyörű sztorinak ezt a fejezetét." - írta bejegyzésében.

Ezzel gyakorlatilag pár óra leforgása alatt szétszéledtek az MiBR játékosai. Jelenleg kNgV- és trk még megtartotta a mezt, de nem lennénk meglepődve, ha ők is dobbantanának. A kérdés, hogy hol folytathatják majd a játékosok, egyáltalán akarnak-e a jövőben is együtt játszani?
Visszavonulásról egyikük sem beszélt, de az utóbbi hónapok eredményei alapján nem úgy tűnt, mintha ez az ötös életképes lenne. Persze egy új csapat színeiben, egy új otthonban, az MiBR-ban átélt gondok nélkül teljes másképp is alakulhatna még a jövőjük.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!