LoL: Nézd meg hányan vannak még ugyanazon a rangon, ahol te!

LoL: Nézd meg hányan vannak még ugyanazon a rangon, ahol te!

Ha már valaha elérted a Platinát, akkor elég nagy királynak mondhatod magad.

A kompetitív faktor egy olyan pluszt ad hozzá a League of Legends mérkőzéseihez, ami még nagyobb koncentrációt és odafigyelést igényel. A ranked meccseknek valódi tétje van, másképp kell ezekhez az összecsapásokhoz hozzáállni, mint egy normál fiesztához. A legjobbak egészen a Kihívóig menetelhetnek, a leggyengébbeknek a Vasban kell bizonyítaniuk. Ha mindig is szeretted volna tudni, hogy hányan vannak nálad jobbak és nálad rosszabbak, akkor merülj el az alábbi statisztikákban.

Rangonkénti eloszlás az EUNE szerveren

Vas

A LoL ranked világának legalacsonyabb szintjein mindössze az összes idéző 6,23%-a pihen, ami nagyjából 111 000 játékost jelent. 

Bronz

Az egykori legalacsonyabb rangon az EUNE szerver 22,11%-a található, ami körülbelül 395 000 idézőt jelent.

Ezüst

Egyre skillesebbek a játékosok, a számuk is megnövekedett ebben a ligában. Az összes rangsorolt játékos 32,65%-a, összesen 583 000-en érték már el ezt a szintet.

Arany

Itt is rengetegen gyűltek össze, az ingyenes Diadalmas hőskinézet olyan extra jutalmat jelent, amiért megéri hajtani. Ők az egész mezőny 27,03%-át teszik ki, ami 483 282 fiókot jelent.

Platina

Drasztikusan lecsökken azoknak a száma, akik elérték már az S10-ben ezt a rangot. A 9,89%-os szelet a tortából 176 000 LoL-ost jelent.

Gyémánt

Ide már csak azok jutnak el, akik szeretnének minél többet kihozni magukból. A 2,04%-os arányt mindössze 36 000 játékos hozza össze.

Mester

Sokan állítják, hogy aki eléri a Mester szintet, az már tényleg kapiskálja, hogy mi fán terem a League of Legends. Ők csak 0,007%-ot tesznek ki az összesből, ami kb. 100 idézőt jelent.

Nagymester

Egyetlen ugrás a Kihívó, de sokan megragadnak ezen a szinten. A 0,03% 500 felhasználói fiókot jelent.

Kihívó

Az abszolút legjobbak maximum 200-an lehetnek, ami az összes rankedező 0,01%-át jelenti.

A számokban könnyedén elveszhetsz, de ha erre a két statisztikára figyelsz, akkor belőheted, hogy mennyire is vagy jó LoL játékos.

  • Aki eléri a Gold IV-et, az jobbnak mondhatja magát, mint az összes rankedező 61%-a
  • Aki eléri a Plat IV-et, az maga mögé utasította a teljes EUNE mezőny 88%-át

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!