Augusztusban is a PUBG Mobile termelte a legtöbbet, de meddig marad ez így?

Augusztusban is a PUBG Mobile termelte a legtöbbet, de meddig marad ez így?

Júliushoz képest mintegy 13 millió dollárral nőtt a játék bevétele.

Nagy meglepetést valószínűleg senkinek nem tartalmaz az, hogy a PUBG Mobile 2020 augusztusában is a legnagyobb bevételt hozó mobiljáték lett a világon. Sokadik alkalommal ragadja magához ezt a címet, júliusban sem volt ez másképp.

Augusztusban a SensorTower információ szerint 221 millió dolláros bevételt produkált a cím, ami 25,5%-os növekedés 2019 augusztusához képest. Az igazán érdekes adatokat azonban a mostani, szeptemberi hónap hozhatja majd, ugyanis rengeteg minden történt a játék életében. A hónap elején a játék egyik legfontosabb piaca, India elérhetetlenné vált, ugyanis a kormány kitiltotta a játékot 116 másik kínai appal egyetemben.

Ugyanakkor szeptember 8-án megérkezett a gigantikus, 1.0-s frissítés, mely jó eséllyel a világ minden táján még szélesebbre tárta a játékosok pénztárcáját.

Ami az indiai piacot illeti, a SentorTower információi szerint a játék augusztusi bevételének 59 százaléka Kínából érkezett, 9,5 százaléka Amerikából és 5,2 százaléka Japánból, India pedig talán valahol Amerika és Kína között helyezkedhet el a számokat illetően.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!