Hirdetés

A PUBG Mobile ismét a világ legjobban tejelő mobiljátéka volt az előző hónapban

Újfent letaszította a trónról a Honor of Kingset.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

Habár Európában is egyre növekszik a mobiljátékosok száma, akik komoly összegeket képesek otthagyni a fejlesztőknek, még mindig a közelében sincs ez a kontinens annak, amit India és Kína képviselnek a mobile gaming területén. Az ottani gaming kultúra kiemelkedő magja a mobile gaming, ebből kifolyólag pedig hatalmas pénzeket tudnak szakítani a legnépszerűbb játékok fejlesztői. A PUBG Mobile világszerte elég ismert, a telefonos battle royale-t Európában, sőt Magyarországon is elég sokan játsszák, a legnagyobb piaca azonban továbbra is India és Kína, bár nem egy sétagalopp kiszolgálni ezeket az országokat. Kínában a játéknak egy merőben másik formája fut, mely sokkal családbarátabb, nincs benne vér, valamint erősen korlátozva van, hogy mennyit játszhatnak vele a fiatalok. Indiában is régóta lázonganak már az emberek a PUBG ellen, sok helyen betiltották, korlátozták a játékot.

Viszont a PUBG Mobile továbbra is köszöni, jól van, olyannyira, hogy 2020 júliusában a világ legnagyobb bevételt generáló mobiljátéka lett, ismét átvette a vezetést a Honor of Kingstől, derül ki a SensorTower legfrisebb jelentéséből.

A PUBG Mobile 208,8 millió dollárt, míg a Honor of Kings 192 milliót hozott a Tencet konyhájára. További érdekesség, hogy a PUBG Mobile 2020-ban már közelít a 3 milliárd dolláros bevételhez, pedig még közel sincs itt az év vége. Természetesen a tavasz során bekövetkező járványhelyzet is hozzásegítette ehhez, csak márciusban 270 millió dollárt költöttek a játékosok.

A játék szárnyal és ez valószínűleg nem mostanában fog véget érni, nemrég például Metro Exodus kollaborációt is bejelentettek a fejlesztők.

Te tolod a játék mobilos verzióját?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • superr0x 8 hónapja
  Nem meglepo, annak ellenere, hogy a jatek maga szamomra kellemes csalodas volt nagyon durvan ramentek a fizetos tartalmakra es annyi fele dolgot belezsufoltak, hogy szinte mar atlathatatlan es durvan toljak az arcodba. CoD:Mel sokat jatszottam elozo szezonokban es sajnos ott is kezd ez a vonal korvonalazodni.
  0 0 Válasz
 • Ghostrider 8 hónapja
  remek
  0 0 Válasz
 • ivan2005berki 6 hónapja
  Eddig azt se tudtam hogy mi az a honoros cucc de most megnézem
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés