Hirdetés

PUBG Mobile x Metro Exodus - Ebből vajon mi sül majd ki?

Metro Exodusos tartalmakra számíthatunk a közeljövőben. 

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - G2 vs. OG

Hirdetés

A PUBG mobilos verziója szinte teljesen külön életet él a nagyképernyős változattól, ami igazából jól is van. A PUBG Mobile például több izgalmas együttműködést megéllt már, mint nagytestvére. Voltak már különböző játékmódok, élő eseményeket, küldetések és skinek, amik a The Walking Dead sorozathoz, a Resident Evil 2-höz vagy éppen a Godzilla filmekhez kapcsolódtak.

Most itt a legújabb kollaboráció, ezúttal a Deep Silver nagy sikerű játékával, a Metro Exodussal. Pár napja jelentették be, hogy a játékhoz kapcsolódó tartalmakkal fog hamarosan bővülni a PUBG Mobile, de hogy ez pontosan mit takar, azt még nem tudjuk.

Az új skinek szinte garantálhatóak, ahogy a Metro játékok szörnyeinek felbukkanása is, de azért örülnénk, ha szintet lépne ez az együttműködés az előzőekhez képest. Jöhetne ismét új játékmód, akár egy új, a Metro Exodusnak dedikált pálya is.
Részleteket későbbre ígértek a fejlesztők, de mi már tűkön ülve várjuk azokat, hiszen a PUBG Mobile továbbra is izgalmas, a Metro Exodus 2019 egyik legjobb játéka, a kettő együtt pedig igazán páratlan is lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés