Elhullottak tegnap a svéd csapatok, de még mindig nem dőltek el a továbbjutást érő helyek

Az utolsó meccseken állhatnak a fejük tetejére a csoportok.

Egyre közelebb és közelebb már az EPL 12. rájátszása, úgy számoljuk már vissza a napokat, mint karácsonykor. Egyre kevesebb esélye van a csapatoknak továbblőni magukat a legjobb 8 közé, de azért még sokan küzdenek a célért. Többek között a mai meccsek alakulatai is, de mielőtt azok rátérnénk, nézzük, hogy milyen eredmények születtek tegnap.

FaZe 1:2 Spirit

Nem minden arany, ami fénylik. Különösen igaz ez most a FaZe-ra, akiknek csapatneve bár még mindig fényes, jelenlegi teljesítményük inkább Moria bányáinak legmélyére bújna el, hogy soha többé ne lásson napfényt. A javulás útján azért elindultak már, hiszen tegnap végre sikerül pályát nyerniük. De csak pályát, pontot így sem gyűjtöttek, mert Nuke után a Spirit visszavágott és végül 2-1-re nyertek az oroszok.

Vitality 2:0 Fnatic

Továbbra sem találja önmagát a fnatic. Amilyen jól indult a jelenlegi ötös sztorija még tavaly, most annyira nem tudnak mihez kezdeni. A legjobb pályájukon, Infernon sikerült kiharcolni egy 13-16-os vereséget, de Dust2-n már szinte labdába sem tudtak rúgni a franciák ellen. Ezzel a Vitality jelenleg jól áll, a fnatic pedig kevésbé, de még mind a két csapatra vár 2-2 mérkőzés.

Astralis 2:0 NiP

A másik svéd csapat, a NiP sem volt a legjobb formájában tegnap. Vagy egyszerűen az Astralis ennyire erős most ismét. Két pálya alatt 13 kört hoztak a NiP játékosai, gyakorlatilag lemosták őket a dánok Trainről és Dust2-ről is. Ezzel az Astralis megszerezte negyedik győzelmet az EPL 12. szezonjában, eddig egyedül a Complexity tudta őket legyőzni.

Az ESL Pro League magyar nyelvű közvetítése ma a következő meccseket hozza:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!