Hirdetés

A The Boys tiszteletét teszi a World of Tanks-ben!

Minden részlet, ami a The Boys kollaborációs teaserből kiderült.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Egy körülbelül 20 másodperc hosszú videót publikált szeptember 15-én a World of Tanks Europe, azaz a World of Tanks hivatalos YouTube csatornája. A teaserből első látásra is kiderül, hogy az Amazons népszerű sorozata, azaz a The Boys tiszteletét teszi a WoT-ban, és cikkünkben képkockáról képkockára is kielemezzük a látottakat.

Kezdjük rögtön a videó címével, ami a The Boys jelenleg is futó második évadának első részével azonos. Továbbá már a borítóképen is olvasható feliratok, mint a "ne találkozz a hőseiddel", "a hősök nem születnek, hanem teremtik őket" és a "Frenchie parfüme" is egyértelműen utalnak a sorozatra.

Érdekesség, hogy egy olyan tank is megmutatja magát, amit idáig a játékban még nem láthattunk. Ez a tank a T42, ami egy amerikai harckocsi, így sokan azt feltételezik, hogy talán a King Tiger (C)-t fogja helyettesíteni a Prime csomagban.

Mivel a CS-52 LIS maraton még csak most ért véget, ezért kizárthatjuk, hogy a The Boys kollaboráció egy ingyenes tank megszerzésének lehetőségével kecsegtetne, így sokkal inkább arra gondolnánk, hogy a legutóbbi Offspring, vagy épp Sabaton együttműködéshez hasonlóan egy egyedi 3D skinnel ellátott harckocsit kapunk, amiben a The Boys tagjai töltik be a legénység szerepét.

Ti követitek a sorozatot? Mit vártok ettől az eseménytől?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés