Hirdetés

Vége a Complexity veretlenségének, a mousesports mindenkit meglepett

G2, AGO, Na'Vi, Heroic, Complexity és Vitality szurkolók készüljetek!

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - BIG vs. Heroic

Hirdetés

Ilyen nincs és mégis van! Nagy meglepetéssel indult a tegnapi meccsnap, ráadásul a további két meccs is elképesztően fordulatos volt. Nem sokon múlt, például, hogy a GODSENT simán legyőzze a BIG-et.

Complexity 0:2 mousesports

Az egész mezőnyből, egyedül a Col volt az a csapat, amelyik az ötödik meccséhez érve még nem kapott ki senkitől. Ez viszont ma már nem mondhatják el magukról oboék. A mouz jött látott és győzött, lehengerlő formában játszottak és végül 2-0-ra verték a Complexityt, ezzel jó eséllyel bebiztosítva maguknak a rájátszást.

OG 2:1 ENCE

Nagyon kellett a győzelem az OG-nak és ezt tegnap sikerült is megszerezniük. Igaz, az első pályán nagyon kamillázott a csapat. Ennyi 1v3 és 1v4 helyzetet talán még soha, senki sem bukott el egyetlen pálya alatt, mint tegnap az OG. Dust2-n még van hová fejlődniük, de ettől függetlenül 2-1-re verték a finneket és ezzel életben tartották esélyeiket a továbbjutásra.

BIG 2:1 GODSENT

Igazi hős mindenki, aki hajnalok hajnalán is követte még ezt a meccset. Az első két összecsapás sem volt rövid, de a BIG és a GODSENT úgy gondolta, hogy megtoldják még a napot. Az első pályán, Vertigon a GODSENT zárkózott nagyot. 15-8-ról kihozták 15-15-re, végül pedig meg is nyerték a pályát. Mirage-on szinte ugyanez történt csak fordítva, 14-4-re vezetett a GODSENT, de nem tudták lezárni a pályát, amit végül meg is nyert a BIG a második hosszabbításban. Végül Nuke-on dőlt el a meccs, ott már elfogyott a GODSENT lendülete és a németek magabiztosan nyerték a pályát, azzal együtt a meccscet is.

AZ ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés