Nincs több titkolózás: Hivatalos árat és dátumot kapott a PS5 konzol

Nincs több titkolózás: Hivatalos árat és dátumot kapott a PS5 konzol

Szerencsére nem kell már sokat várni az újgenerációs játékgép érkezésére.

Az egész világ tűkön ülve várta, hogy a Sony végre hajlandó legyen elárulni a legfontosabb részleteket a PlayStation 5 kapcsán. A bejelentés végre megtörtént, mostantól nem kell találgatni arról, hogy mennyit is kell kipengetni az ősszel érkező játékkonzolért.

Mennyibe kerül Magyarországon a PlayStation 5?

Nem lehet megkerülni azt a tényt, hogy ami új, az általában drága is. Ez a PS5 esetében sincs másképp, ugyanis mindkét változata bőven 100 000 forint felett lesz kapható Magyarországon.

  • PlayStation 5 (lemezes) normál kiadás - 499 € ~ 185 000 forint
  • PlayStation 5 (nem lemezes) digitális változat - 399 € ~ 150 000 forint

Ez azt jelenti, hogy a Blu-Ray lejátszóként is használható drágább verzió pontosan ugyanannyiba kerül majd, mint az Xbox Series X. A digitális kiadás drágább lesz ugyan, mint az Xbox Series S (115 000 Ft), cserében több teljesítményt kaptok a pénzetekért.

Mikor jelenik meg Magyarországon a PlayStation 5?

Nem egyszerre dobja piacra minden országban a Sony az új gépet, az Egyesült Államokban, Japánban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Új-Zélandon és Dél-Koreában már 2020. november 12-én már le lehet venni a polcokról. A világ többi részén, így Magyarországon is 2020. november 19-étől nyúzhatjátok majd a masinát.

Az előrendelések már a mai nappal elkezdődtek, nézzetek körbe a magyar forgalmazóknál és rendeljétek elő a konzolt, ha nem akartok lemaradni a startról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!