Hirdetés

LoL: Három éve várja a pénzét a Riottól a világbajnok idéző

Csökkenek a díjazások, de nem fizetik ki a világbajnokot.

Hirdetés

A napokban jelentette be a Riot Games, hogy átalakítják a 2020-as Worlds pénzdíjainak elosztását, ugyanis inkább más módon szeretnék kitömni a bajnokok zsebét. Erre szolgálnak a világbajnoki hőskinézetek, amelyekhez a Worlds győztesei választhatják ki a karaktereket. Ezeknek a skineknek az eladása jelentős bevételt jelent a Riot számára, de az összes befolyó pénz 25%-át közvetlenül azok a játékosok kapják meg, akiket reprezentálnak ezek a kozmetikai tartalmak. Ez a megoldás nem ma pattant ki a riotosok fejéből, már 2017-ben is tudták a Samsung Galaxy világbajnokai, hogy a 2018-ban piacra dobott SSG skinekből nekik is csurran-cseppen valami extra jutalom.

Itt kerül a képbe CuVee, aki a csapat felső ösvényeseként beírta magát a LoL történelmébe, mivel a 2017-es döntőben 3-0-ra lemosták Fakert és az SKT-t. A koreai topos választott magának hőst, 2018-ban be is került a kliensbe az SSG Gnar skin, de azóta sem látott egyetlen koreai wont sem a játékos.

CuVee elmondása szerint CoreJJ és Crown megkapta a részét, de a többiek azóta is várnak arra, hogy megérkezzen az utalás a Riot részéről. Sajnálatos eset ez, ami kifejezetten rossz fényt vet a díjazás 2020-as átalakításának tervére, mivel ezek után semmi sem garantálja, hogy az új bajnokok ne kerülnének hasonló helyzetbe.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
7 db hozzászólás
 • taizunhun 1 hónapja
  elég szomorú..
  0 0 Válasz
 • Janee 1 hónapja
  Ez mekkora szégyen amúgy
  0 0 Válasz
 • Adam0922 1 hónapja
  Eléggé gyökérség volt
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Elég rossz,mikor várod a jogos pénzed,és nem érkezik
  0 0 Válasz
 • Deathwing 1 hónapja
  Ilyenkor nincs büntetés, vagy bírósági ügy?
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 1 hónapja
  Nem adtak el egyetlen SSG Gnar skint sem... maybe... XD
  0 0 Válasz
 • Sett 1 hónapja
  Íme a Riot valódi arca... :/
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés