Vége a dalnak, az AGO kiejtette a G2-t!

Vége a dalnak, az AGO kiejtette a G2-t!

Az utolsó előtti csoportkörös fordulók jönnek ma.

Az elmúlt hetekben megszokhattuk volna már, hogy bármi megtörténhet az online CS:GO-ban. Állandóan oda-vissza verik egymást a csapatok, ritka az, amelyik stabilan jó teljesítményt tud nyújtani. Ettől függetlenül a G2-nak kötelező lett volna tegnap nyernie, de nem véletlen a feltételesmód, nem jött össze a győzelem számukra.

G2 1:2 x-kom AGO

A francia többségű csapat gyakorlatilag már a vétóknál elveszítette a meccset. Ha megnyerték volna Infernot, akkor elkerülhető lett volna Vertigo, de mivel az első pályán a lengyelek voltak erősebbek, ha minimálissal is, a G2 győzelmet hozó Nuke után jött a mindent eldöntő harmadik pálya. Az a Vertigo, ami az AGO legjobbja, ha tehetik, akkor mindig ezen a pályán játszanak és ebbe most beletört a G2 bicskája is. 2-1-re nyertek a lengyelek, ami számukra szinte semmit sem jelent, hiszen ők így sem jutnak tovább, a vereséggel viszont a G2 is elbúcsúzott ettől a lehetőségtől.

ők már biztos kiesők, nem lesz ott a rájátszásban az AGO, a FaZe, a G2, a GODSENT és a NiP sem

Na'Vi 2:1 Heroic

Egyértelműen ez volt a nap legizgalmasabb mérkőzése. Hajszállnyi különbségek választották el a két csapatot egymástól, leszámítva Overpass-t. A dán választották a pályát, mégis csak 6 kört tudtak rajt nyerni. Később aztán sikerült felébredniük, hosszabbításban nyerték meg Nuke-ot és Train is 1-2 körön múlt csak. A legrosszabbkor került nehéz anyagi helyzetbe a Heroic, a force és a felemás vásárlásokkal pedig már nem volt esélyük a Na'Vi ellen.

Vitality 0:2 Complexity

Mivel oboék tegnapelőtt csúnyán kikaptak a mouztól, sokan ezt a meccset is odaadták a Vitalitynek. Az igazság viszont az, hogy a mouz egyszerűen erős, a Complexity pedig pillanatnyi elmezavarban szenvedett, aminek már nyomát sem láttuk tegnap a franciák ellen. Simán hozta a meccset a Complexity, ráadásul ellenfelüknek csupán 10 és 11 kört engedtek, Nuke-on és Vertigon.

ők még játékban vannak, sőt, olyanoknak mint a fnatic, a Spirit vagy a Vitality, szombaton, az utolsó pillanatban dőlhet el a sorsuk

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!