Hirdetés

Nincs olyan videókártya, ami kihajtaná a 30fps-t 4K-ban maxon a Crysis Remasteredből

A Crytek arról számolt be egy hírportálnak, hogy nincs olyan VGA a piacon, ami képes lenne elérni max beállítások mellett 4K-ban a 30fps-t.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Nemzetközi Rainbow Six: Siege

R6S European League - Team Secret vs. Vitality

Hirdetés

A TheGamernek adott interjú során a Crysis Remastered projekt vezetője, Steffen Halbig arról számolt be, hogy bizony egyelőre minden videókártyát felzabál a játékuk. Olybá tűnik, hogy ezt nagy büszkeséggel állítja, miután egy előadás végén beszéltek az esetről. A bemutató során a kártyák felturbózása (OC vagy órajel húzás) és a brutálisan erős PC-k voltak terítéken, de rögtön jött a kérdés, ami a Crysis legelső - 2007 - megjelenésekor is: vajon van olyan vas, melyen fullon a fut a játék?

Az egy dolog, ha grafikailag egy szoftver megizzasztja a hardvereket és megint egy másik dolog az optimalizálatlanság. Az igazság az, hogy a Remastered trailer alapján nem gondolta volna talán senki, hogy a mostani csúcskategóriás kártyák sem bírnak majd vele.

"4K-ról beszélünk ugye? Nincs hozzá kártya. És én most azt mondom, hogy a stabil 30 fpshez. Nincs olyan VGA, amely ezt tudná garantálni. Talán az Ampere képes lesz rá, de jelenleg semelyik sem tudja 4K 30fps-ben maxon futtatni." - nyilatkozta Halbig.

Csak a tisztánlátás végett, ők a teszteléskor egy Titan RTX 2080Ti-t is kipróbáltak az irodában. Sőt még húztak is rajta teljesítményben, de miután mindent maxra pakoltak és 4K-ba állították be a játékot, nem tudták kisajtolni a stabil 30fps-t. Ez abból adódik, hogy a maximális beállítások mellett van egy Can It Run Crysis Mode, amely rátesz még egy lapáttal a külalakra elvileg, de rendesen fel is zabálja ekkor már a gépet. Ezzel a móddal tehát csak óvatosan.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Ghostrider 1 hónapja
  úristen ez nem semmi
  0 0 Válasz
 • Yettihun 1 hónapja
  Ahhoz képest elég elég gyengén néz ki.
  0 0 Válasz
 • nanov 1 hónapja
  Hát megnéztem a 8k-s trailert , nem igazán nyűgözött le .
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 27 napja
  Kemény..
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés