LoL: Kísérleti jelleggel eltörlik az előszezonban a duo queue-t

LoL: Kísérleti jelleggel eltörlik az előszezonban a duo queue-t

Egyelőre csak átmenetileg kell elbúcsúzni bizonyos szinteken a páros meccskereséstől.

Ahogy közeledik a 2021-es előszezon, azaz a 11. rangsorolt szezon felvezetése, úgy próbálkozik egyre több mindennel a Riot Games, hogy frissen tartsa a kompetitív LoL világát. Először egy titkos változtatással megbüntették azokat, akik smurfölnek, majd Mark Yetter, azaz Riot Scruffy elárulta, hogy a duo queue lehetőségét is elérhetetlenné teszik bizonyos szinteken.

Szerencsére nem kell azonnal panaszleveleket zúdítani a Riot Gamesre, ugyanis csak a Mester rangú idézők, valamint a felette harcolók veszítik el azt a lehetőséget, hogy páros meccskeresést indítsanak. Gyémánt tetejéig továbbra is lehet premade társsal együtt belecsapni a Solo/Duo Queue mérkőzésekbe, ezen nem is szeretne a jövőben változtatni a fejlesztőcsapat.

Riot Scruffy elárulta, hogy azért veszik ki az előszezonban a duo queue-t Mastertől felfelé, hogy tényleg csak azok érjenek el nagyon magas szintet LoL-ban, akik az egyéni képességeik alapján, valamint a jó kommunikációs készségeik miatt kiemelkednek a mezőnyből. Nem hátrány természetesen az sem, hogy ezzel a megoldással sokkal egyszerűbb lesz összesorsolni a csapatokat, rövidülhet a timer.

A nagyon magas szintekre még egy változtatást bevezet a Riot, ugyanis nem kell hosszú napokat, akár heteket várni arra, hogy megjelenjenek az első Masterek, Grandmasterek és Challengerek az új szezonban. Masterbe azonnal bejuthat mindenki, aki megnyeri a promóját Diamond 1-ben. Grandmasterbe azok kerülnek, akik Masterben elérik a 200 LP-t, Challengerbe azok, akik 500 LP-t érnek el.

Még egy izgalmas területet meg kell említeni, ugyanis Gold IV-től Challengerig mindenki megkapja a Diadalmas hőskinézetet, az extra chromákért mindössze csak tiereket kell ugrani. Például, aki Plat III-ban végez a 10. szezon végén, az 1 chromával lesz gazdagabb a Victorious skinhez, aki Grandmasterben zár, az 4 chromát gyűjt be.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!