Keanu Reeves mellett más hírességek is szerepet kapnak a Cyberpunk 2077-ben

Keanu Reeves mellett más hírességek is szerepet kapnak a Cyberpunk 2077-ben

Kevés menőbb dolog van a világon, minthogy saját NPC-t kapsz egy játékban.

Tényleg a nyakunkon van már a Cyberpunk 2077 megjelenése. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a fejlesztők is elkezdték önteni magukból az információkat és a játék marketingje is abba a szakaszba ért már, ahol már különböző influenszereket megnyerve hirdetik azt.

Szerencsére a CD Projekt Red mindig is másabb volt, mint az átlag, így van ez most is. Azt már a tavalyi E3 óta tudjuk, hogy Keanu Reeves a játék egyik központi figuráját alakítja majd, de nem ő lesz az egyetlen ismerős arc az NPC-k között.

A fejlesztők nemrég elárulták, hogy a népszerű youtuber, Jesse Cox is saját karaktert kap majd a játékban és egy küldetés is kapcsolódik majd hozzá. Tegnap pedig a gépigénnyel együtt azt is megtudtuk, hogy az egyik legnagyobb külföldi gamer lapnak egy volt közszereplője, az óta szintén youtuberként tevékenykedő Alanah Pearce-szel is találkozhatunk majd a Cyberpunk 2077 világában.

Alanah nem csak a külsejét, de a hangját is adta a karakternek. Azt természetesen nem lőtték le, hogy milyen küldetés kapcsolódik majd hozzá, de annyit elárultak, hogy csak azok játszhatják majd, akik a Nomad utat választják a játék egy bizonyos pontján. Ez persze remek reklám a játéknak, ugyanakkor értékelendő, hogy a CD Projekt Redes brigád nem csak egyszerű fizetett hirdetésekkel dolgozik, hanem a közösségét is építi akkor, amikor egyes embereket beleírnak a játékukba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!