Közel 2 év után elhagyja társait Flash, edző nélkül a Budapest Five

Közel 2 év után elhagyja társait Flash, edző nélkül a Budapest Five

"Coach out."

Szomorú hírt kaptunk a délután, flash, a Budapest Five edzője elhagyja a csapat kötelékét. Bea "flash" Viktor pár napja ünnepelte 25. életévét, most pedig hátat fordít az aktív edzői munkának és tervezi a jövőjét.

A bejelentés szinte egyszerre jelent meg a csapat és a játékos közösségi média felületein is. A csapat köszönetet mond flashnek és persze van is miért. Közel két éve volt már oszlopos tagja a csapatnak, hol Salamander, hol Budapest Five színekben. Számos külföldi LAN-t járt már meg, itthoni sikerekkel is tele a szekrény. Hogy csak a közelmúlt legnagyobb magyar eseményeit említsük, flash a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság mindkét szezonjában győzni tudott, mindkét szezon végén bajnoki címmel lett gazdagabb, társaival együtt.

Hogy mit hoz a jövő még nem tudjuk, saját elmondása szerint még ő sem, de az biztos, hogy a Twitchen továbbra is követhetjük majd flasht. A csapat pedig igyekszik minél hamarabb pótolni őt, bár erős edzőt találni, aki ha kell akkor be is tud ugrani ötödikként és megállja a helyét, roppant nehéz lesz találni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!