Elképesztő létesítményben gyakorolhatnak a Team Liquid játékosai

Elképesztő létesítményben gyakorolhatnak a Team Liquid játékosai

Ilyen környezetben tényleg csak a játékra kell koncentrálni.

Az Alienware támogatásával felépült Hollandia legújabb e-sport komplexuma, amelyet a Team Liquid európai csapatai és játékosai vehetnek igénybe. A kifejezetten gyakorlásra szánt létesítmény minden igényt kiszolgál, amiről egy profi e-sportoló álmodhat. Méltó párja lehet a holland épület a Santa Monicában (USA) felhúzott párjának, ami a tengerentúli Team Liquid csapatoknak biztosít terepet.

Mit kell tudni a Team Liquid európai komplexumáról?

1060 négyzetméteren terül el Utrecht központjában az Alienware kütyükkel felszerelt edzőközpont. 120 kijelző, egy főállású szakács, lakószobák, fitneszterem és rajongók számára elkerített körzetek jellemzik a létesítményt. Összesen három csapat tud egyszerre bootcampelni, akár hosszabb időtartamra is.  

Mi a célja a Team Liquidnek ezzel a gaming házzal?

Mike Milanov, a TL egyik társtulajdonosa elárulta, hogy a csapat látja az e-sport, mint iparág folyamatos fejlődését, ezért szeretnék az infrastruktúrát megteremteni ezekhez a kirobbanó számokhoz. Törekednek arra, hogy a fiatalok valódi karrierlehetőséget lássanak az e-sportban, valamint tudják azt, hogy megkapják ugyanazokat a feltételeket, mint a hagyományos sportolók. A pénzt nem sajnálja a TL, sőt szeretnének még több ilyen létesítményt építeni, ezzel is növelve a presztízsüket az elektronikus sportok világában.

A menedzsment álma, hogy minden játékosuk, minden csapatuk számára létrehozhassák azt a környezetet, amelyben a legjobban tudnak játszani és fejlődni. Már most is vannak brazil érdekeltségeik, ezért várhatóan a következő létesítmény ott épülhet fel, de már gondolkoznak az ázsiai terjeszkedésben is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!