Hirdetés

Hamarosan visszatér a WT auf E 100 a harcmezőkre!

A World of Tanks hivatalosan is megerősítette, hogy az európai szerverekre hamarosan visszatér a hírhedt német páncélvadász.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

A World of Tanks egyik hírhedt és egyben talán legerősebb páncélvadásza annak idején a WT auf E 100 volt, aminél eredetileg két löveg közül lehetett választani. Az egyik egy Jagdtiger ágyú volt hatos tárkapacitással, amivel egy tárból 3300 sebzést oszthattál ki -ez elég lenne egy Improved Hardening felszereléssel ellátott Maus egy tárból történő likvidálására jelenleg-, illetve egy E 100 ágyúval, aminek tárkapacitása négy lőszerre tehető.

A tank bár a kínai szerveren elérhető, de minden más szerverről kivették arra hivatkozva, hogy nem tudják megfelelően kiegyensúlyozni a járművet. A fejlesztők a már említett Jagdtiger ágyú tárkapacitását lerontották ötre, de még így is halálos fenyegetésnek számított a harcmezőkön, ami a Maus kivételével annak idején az összes célpontot 8 másodperc alatt pusztította el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It will return soon. ????⚡⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #WorldofTanks #WoT #tanks #tank #soon #guess #PCgames #PCgaming #Gamerlife #Gaming #september #takecare #stayconnected #playtogether

World of Tanks EU (@worldoftanks_europe) által megosztott bejegyzés,

A Wargaming ezúttal a hivatalos Instagram oldalán jelentette be a tankvadász lehetséges visszatérését, és abból ítélve, hogy milyen környezetben látható az egység, nagyon valószínű, hogy a közelgő feketepiaci eseményhez köthető a visszatérte.

Azt ajánljuk tehát, hogy kezdjétek el felhalmozni a tartalékaitokat, mert amennyiben ez a páncélvadász valóban visszatér a következő feketepiaci esemény alatt -aminek dátuma egyelőre nem ismert-, úgy egészen biztosan borsos árat kell majd fizetnünk érte.

Neked mennyi kreditet, vagy épp aranyat érne meg, hogy a garázsodban tudhasd a WT auf E 100-at?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • Peter1918Hungary 1 éve
  Hát több mint valószínű limitált szám lesz belőle, és rohadt drága lesz, úgy látszik ebből is kimaradok.... Nem baj jó nekem a 6-os prém is XD
  0 0 Válasz
 • POM_POM_POM_POM_POM 1 éve
  30000 gold ?
  0 0 Válasz
 • Staffpaff 1 éve
  50-100 millio kreditet ès 40-80 ezer goldot tudok kb. elképzelni.. Lényegében egyiket sem fogja megérni, ez a hatalmas páncél nélküli torony hatalmas szopò.. főleg h annyi álcája sem lesz mint egy grillènek.. ugyan azt a stílust kell vele csinálni mint a skorpion grille párossal csak camo nélkül ... ????
  0 0 Válasz
  • Staffpaff 1 éve Staffpaff
   Az meg a másik, hogy mivel specko tankkènt kerülne vissza, egy ágyúja lesz fixen..
   0 0 Válasz
 • Nyalog4SD 1 éve
  Aha fekete piacra ... és mi van azokkal akik kihúzták anno ezt az ágat??? A többi tank esetében megkapták, ezzel eljátsszák ezek a szemétládák, hogy vedd meg pajtás jó pénzért ... menjenek a ...
  0 0 Válasz
  • jugabe 1 éve Nyalog4SD
   A korrekt pedig az lenne. Anni az Fv215b megmaradt, bár az bőven a wt kivétele után történt. Gesztusnak szép lenne, ha visszakapná az, akinek már megvolt.
   0 0 Válasz
 • Sagittarius_Delta 1 éve
  anno örültem hogy kihúztam... 5000+ csatám volt vele. Nemtudom hogy sírjak vagy nevessek wg-nek ezen húzásán.
  0 0 Válasz
 • nyisa70 1 éve
  Nem volt az akkora ásztank mint amekkora reklám övezi. Nem is emlékszem rá, hogy 1 tárból olyan lett volna mind a 6 lőszer sebzett volna. Azt tudom ártyk kedvenc célpontja volt.
  0 0 Válasz
 • gbwot 1 éve
  Én is úgy emlékszem rá,hogy semmi extra. HEvel jó nagyokat lehtett rajta sebezni.
  0 0 Válasz
 • Staffpaff 1 éve
  Ez full igaz h nem volt overpowered.. csak a sok buta pistike tette azzá , aki kiállt a mező közepére heavyvel l, ès kilőtte egy ilyen full hp ròl.. aztán nyilván ment a sírás hasonló mód mint a kerekesnèl..es nyilvan a buta játékosból van több, a fejlesztőknek pedig muszáj rájuk hallgatni...
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés