Hamarosan visszatér a WT auf E 100 a harcmezőkre!

Hamarosan visszatér a WT auf E 100 a harcmezőkre!

A World of Tanks hivatalosan is megerősítette, hogy az európai szerverekre hamarosan visszatér a hírhedt német páncélvadász.

A World of Tanks egyik hírhedt és egyben talán legerősebb páncélvadásza annak idején a WT auf E 100 volt, aminél eredetileg két löveg közül lehetett választani. Az egyik egy Jagdtiger ágyú volt hatos tárkapacitással, amivel egy tárból 3300 sebzést oszthattál ki -ez elég lenne egy Improved Hardening felszereléssel ellátott Maus egy tárból történő likvidálására jelenleg-, illetve egy E 100 ágyúval, aminek tárkapacitása négy lőszerre tehető.

A tank bár a kínai szerveren elérhető, de minden más szerverről kivették arra hivatkozva, hogy nem tudják megfelelően kiegyensúlyozni a járművet. A fejlesztők a már említett Jagdtiger ágyú tárkapacitását lerontották ötre, de még így is halálos fenyegetésnek számított a harcmezőkön, ami a Maus kivételével annak idején az összes célpontot 8 másodperc alatt pusztította el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It will return soon. ????⚡⁣ .⁣ .⁣ .⁣ #WorldofTanks #WoT #tanks #tank #soon #guess #PCgames #PCgaming #Gamerlife #Gaming #september #takecare #stayconnected #playtogether

World of Tanks EU (@worldoftanks_europe) által megosztott bejegyzés,

A Wargaming ezúttal a hivatalos Instagram oldalán jelentette be a tankvadász lehetséges visszatérését, és abból ítélve, hogy milyen környezetben látható az egység, nagyon valószínű, hogy a közelgő feketepiaci eseményhez köthető a visszatérte.

Azt ajánljuk tehát, hogy kezdjétek el felhalmozni a tartalékaitokat, mert amennyiben ez a páncélvadász valóban visszatér a következő feketepiaci esemény alatt -aminek dátuma egyelőre nem ismert-, úgy egészen biztosan borsos árat kell majd fizetnünk érte.

Neked mennyi kreditet, vagy épp aranyat érne meg, hogy a garázsodban tudhasd a WT auf E 100-at?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.