Az idei LoL világbajnokság döntőjén mutatkozhat be igazán Seraphine

Az idei LoL világbajnokság döntőjén mutatkozhat be igazán Seraphine

Az eddigi legnagyobb felvezetést kapó League of Legends hős kalandjai tovább folytatódnak.

Hónapok óta zajlik már az új League of Legends hős, Seraphine promózása, aki már megerősítetten is a K/DA csapattal dolgozik együtt a 2020-as világbajnokság döntőjének produkcióján. Két év után a Riot újra elővette a K/DA témáját, a felvezetésből kiindulva pedig nagyon komoly projektet készítenek elő. A tagokat kisebb-nagyobb háttértörténetekkel látták el, kiadtak egy új dalt, a THE BADDEST-et, létrehoztak egy kollaborációt egy ötödik személlyel (Seraphine), mindezt pedig egy képregénysorozatban hagyják igazán kiteljesedni. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy bizonyos időközönként különféle promo anyagok is megjelennek a hivatalos K/DA Twitteren.

Nemrég kiadták az említett képregénysorozat harmadik epizódját melyben a főszerepet ezúttal Evelynn és az ő egyik rajongója kapta.

A rész legfontosabb újdonsága nem más, minthogy Evelynn közli az őt győzködő ügynökkel, hogy fogalma sincs róla mire készül valójában a K/DA. A végén a főszereplő barátnői elújságolják, hogy a K/DA kiadott egy új dalt, valamint bejelentettek egy új albumot is. Az ominózus albumról egyértelmű információ még nem érkezett, ellenben utalások voltak már rá, például az együttműködés bejelentése után Seraphine Twitterén is megjelent egy szöveg, miszerint a K/DA új albumán, valamint egy másik dalon fog velük együtt dolgozni.

Nagyon úgy fest -és igazából ordít is érte a szituáció-, hogy ez a rengeteg szál mind-mind a világbajnokság döntőjén fut majd össze, a Riot ekkor leplezhet le mindent. Seraphine néhány képességéről érkezett egyébként nemrég egy leak, viszont határozott esély van rá, hogy a mage-support ilyen téren is ekkor mutatkozhat be igazán.

A helyzet az, hogy az idő rohamosan fogy, 3 hónap maradt az évből, a Riotnak pedig ez idő alatt össze kell raknia egy világbajnokságot és bevezetnie az idei évre ígért maradék két karaktert. Seraphine után kilátásban van idénre még egy hős, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy tank support lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!