Hirdetés

Kispadra tette magát oBo, a Complexity ezzel végleg elbúcsúzhat a következő Majortől

A lehető legrosszabbkor jött a csapat számára oBo bejelentése.

Hirdetés

A kívülálló vagy a sokszor rosszakaró szemek csak annyit látnak az e-sportból, hogy néhány fiatal srác sok pénzért játszik videojátékokat. Nem ismerik sem a sportot sem a játékosokat, így azt sem látják, hogy valójában mennyi munka van egy-egy verseny vagy akár csak egy meccs mögött.

Különösen idén érezte úgy több játékos is, hogy már sok az évek alatt felgyülemlett munka és stressz, ezért inkább kényszer pihenőt tartanak a karrierjükben. Gla1ve már túl is van ezen, ő pár hete tért vissza az Astralishoz, viszont társa, Xyp9x még mindig pihenőn van. De mondhatnánk olofmeistert vagy nawwkot is, sőt, most oBo is hasonló okok miatt intett búcsút a Complexitynek.

A csapat nem részletezte, hogy pontosan miért is rakta magát kispadra oBo, de az a tény miszerint szinte szó nélkül felült egy gépre és Európából hazarepült Amerikába, most is a kiégés gyanúját erősíti meg. Ne felejtsük el, hogy oBo még mindig csak 17 éves, akinek a világ legjobbjai ellen kell folyamatosan bizonyítani, ráadásul otthonától, iskolájától messze, a világ másik felén.

Ettől függetlenül sokan úgy gondolják, hogy a 17 éves játékos időzíthette volna jobban is a kiválását, hiszen így a Complexitynek beugrót kell találnia a jövőhéten kezdődő ESL Pro League-re és edzővel kénytelenek játszani a DH Open Fall selejtezőjén. Tegnap már ki is estek a kvaliból, ezzel a Complexity minden esélye elszállt a CS:GO következő Majorétől, bármikor legyen is majd az.

A Complexity jelenlegi felállása:

  • Benjamin "blameF" Bremer
  • William "RUSH" Wierzba
  • Kristian "k0nfig" Wienecke
  • Valentin "poizon" Vasilev
  • Jamie "keita" Hall (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • CaptainMorgan 28 napja
    Ha CS:GO-znom kéne, én iis kispadra tetetném magam.
    0 1 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés